torsdag 15. september 2016

Gjøco terrasseolje

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter.


Da får du mindre oppsprekkning og bedre motstand mot skitt. Tørk av det som ikke trenger inn i treverket.

Skal du ha noe som varer lengre må du bruke terrassebeis. Da hjelper pigmentene til å beskytte. Høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Opptil tre års vedlikeholdsintervall.


Gir en ekstra hardfør finish. Kan blandes i flere farger. Til bruk på både nytt og gammelt treverk.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer.

En av fordelene med terrasseolje er at det er billigere enn terrassebeis. I tillegg finner du flere typer oljer med de samme egenskapene som beis når det gjelder beskyttelse mot sopp. Men ifølge Marstokk, vil terrasseolje skape mer hodebry hva gjelder vedlikehold av terrassen. Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen.


Spesialolje for impregnert treverk. Kun for utendørs bruk. Bør påføres 1-ganger per sesong.


JOTUN TREOLJE KLAR 3L Jotun treolje er en spesialolje for impregnert treverk til utendørs bruk. Treoljen etterlater et pent oljet utseende. Vent så til terrassen er tørr igjen - først da kan du begynne å beise eller olje terrassen.


Vær helt sikker på at den er tørr før du starter, hvis ikke kan du ende opp med et mindre pent resultat. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. Det kan være praktisk når våren er litt treg og lysten til å komme i gang stor.


Her blir glansen høyere jo flere lag du påfører. Den vanntynnbare Infra terrassebeis Premium Matt påføres kun i ett lag og gir silkematt glans, utdyper Håvard Jordansen, salgssjef hos Gjøco. Her får du tips og råd om hva som er lurt å unngå - og hva du bør gjøre, når du skal beise terrassen. Få også tips om hvordan du kan skifte farge!


Dette fordi terrasseoljen legger igjen mindre olje i underlaget, og sender mer white spirit opp i sky, som ikke er bra for miljøet, legger Skogstad til.

Produktet skal endatil være en såkalt testvinner. Terrassen så strøken ut da den stod ferdig beiset 10.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg