tirsdag 13. september 2016

Best i test oljedekkbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Profesjonell gaming headset for PC-spillere.


Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot svertesopp.

Dette er en svensk test , og det er dermed produkter på det svenske markedet. Ifølge forhandlerne av Beckers og Alcro, er det kun ett av disse produktene som selges i Norge: Berckers Perfekt Akrylatmaling, som altså er den samme som i Sverige heter Beckers Perfekt Akrylatfärg. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette.


Jeg vil fraråde å bruke tradisjonell white spirit-tynnet oljedekkbeis hvis du ikke er absolutt nødt.

Gammeldags oljebasert maling eller dekkbeis falmer fortere i glansen og blir blass i fargen, mens moderne vannbaserte malinger og dekkbeiser holder seg fine over tid. Jarle hadde på forhånd sett på ulike tester og valget hadde falt på oljedekkbeis fra Flügger fordi de skal ha kommet best ut i forhold til svertesopp. Når han nå fikk problemer med malingen, kontaktet han butikken.


Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende. Drygolin-maling - Utviklet, Testet og Produsert i Norge. Ekstrem beskyttelse, suveren glans og fargeholdbarhet. Både oljedekkbeis og oljemaling gir en dekkende film, men maling gir en tjukkere film og har lettere for å flasse enn dekkbeis.


Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk. Det skyldes at den tørker ut i sola og blir sprø. Men den flasser ikke om grunnarbeidet er godt og den ikke står for lenge. Etter 80-tallet har det gått stadig mer oljedekkbeis på bekostning av oljemalingen. Herregård Maximal har full score på alle tester.


Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Beisen ble påført etter produsentenes anvisninger, og denne gangen ønsket vi å se om røffe klimatiske forhold ville influere på resultatet. Derfor gjennomførte vi en identisk test både i innlandsklima på Østlandet og på Titran, helt ytterst i havgapet på Frøya utenfor Trondheim.

Jeg tror egentlig du ser for deg et hus fra forrige århundre, med masse oljer av ymse slag i panelen. Oljedekkbeis med ekstra god beskyttelse og holdbarhet. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Butinox Terrassebeis er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet. Siden Butinox Futura Selvrensende tørker fort og er lett å jobbe me vil malingen spare deg for mye tid.


Det er også denne husmalingstypen som holder seg best , enten du bor langs kysten eller i innlandet, sier malermester og teknisk servicesjef hos Scanox, Thor Ingar Røneid. I testene våre kårer vi de beste forbrukerproduktene for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg