mandag 12. september 2016

Menu knaggrekke

Menu - Best pris i Norge! Vi tilbyr et komplett sortiment av møbler, tepper, belysning og accessories med det beste innen skandinavisk og internasjonal design. MENU ’s new showroom is located at The Audo, a unique concept that masterfully unites co-working and event facilities, a café, restaurant and retail area, as well as an exclusive residence in a single, community-building universe.


I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger. Knaggene passer ikke bare godt i gangen, men også på soverommet, barnerommet, kontoret og på.

Grafisk og minimalistisk design som både er morsom og dekorativ for en knagg å være. Alle festene er skjult bak knaggens areal. Opptjen i form av bonuspoeng på alle.


Rask levering og personlig service. Interiør HAY Muuto normann COPENHAGEN. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Hos JYSK finner du alltid knagger og knaggrekker til lave priser.

Knaggrekke med syv lange elokserte klesknagger, montert på en festeskinne i eloksert aluminium. Knaggrekken gir en spennende, men samtidig minimalistisk og enkelt uttrykk. Alt svært korrosjonsbestandig. Garderobeinnredning skal ivareta brukerens behov for trygghet og komfort, uten at budsjettene sprenges.


Bygg en superfleksibel knaggrekke i moduler og få plass til alt yttertøyet. Velg mellom flere skinntyper. Ser du etter knagger? Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Her finner du knagg og knaggrekke av merker som Muuto, Maze og Gubi.


Loca Knax vannrett knaggrekke stk. Vi har designmøbler i skandinavisk stil til alle hjemmets rom, fra flere kjente merkevarer! Les tester og omtaler før du kjøper. Stort utvalg av garderobestativ og knaggrekker.


Oslo #128293; nå også med verksted for produksjon og reparasjon. Se våre solide knagger og stumtjenere som både gir deg orden og oversikt, men som også skaper en helhetlig stil i hjemmet ditt. Afteroom Coat hanger er designet av Afterroom studio.


Det kan være vanskelig å finne ei ferdig knaggrekke som passer i lengden.

La deg inspirere av mulighetene her! Et alternativ er å lage den selv. Denne enkle modellen klarer du på timer. The document has moved here. Innred hjemmet med en flott knaggrekke i tre med fire knagger fra Iris.


Rekken er konstruert på en måte som gjør at det blir samme lengde mellom knaggene på de forskjellige hengerne. Perfekt på kjøkkenet, i gangen eller på badet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg