onsdag 7. september 2016

Krukker og potter

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Gode priser på Potter og blomsterkasser hos Bygghjemme.

BAUHAUS er krukker og potter ! Takket være de gode prisene vi harp å potter som for eksempel “Brussel” er det blitt mindre etterspørsel etter de helt generiske, svarte plastpottene. Så du vil nok bli gledelig overrasket neste gang du sjekker vår katalog på nettet eller tar de gen tur til en av våre butikker. Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser.


Vi har store og små blomsterkrukker, og et vanvittig godt utvalg av terracotta krukker. Vi elsker Green Living og fyller hjemmene våre med de lekreste krukker fylt med grønnplanter. Vi har et stort utvalg av krukker og potter i ulike størrelser. Og er du usikker på dette med grønnplanter og dine grønne fingre, fortvil ikke!


Klikk hjem boken Green Home så får du all info du trenger om hvordan ta vare på dine planter.

Potter Med potter og krukker kan du gjøre forandringer og finne nye måter å pynte opp med planter på, både inne og ute. Blomsterpotter kan henge fra taket som ampler eller dele opp rommet i seksjoner sammen med store grønne planter, samtidig som de blir vakre detaljer i innredningen din. I år har vi tatt inn nye flotte keramikkpotter. Disse pottene kommer i forskjellige størrelser og former, i fargene blått, hvitt og sort.


De har hull i bunnen så vannet dreneres ut når de settes ute. Det er fint å kombinere ulike typer potter , både forskjellige materialer og former blir spennende sammen. Hengende sommerblomster er vakkert og det passer utmerket å bruke ampler eller hengende potter til dette. Disse kan henges på kroker, i trær, braketter og lignende og skaper et hyggelig og frodig miljø.


God kvalitet til lave priser. Kjøp Krukker og potter her. Bredt utvalg av potter og krukker til innebruk og utebruk. Handle enkelt på nett - hent i butikk.


Hvert år ser vi resultatet av mangel på kunnskap om planting og planter og kanskje aller mest om planting i krukker. Først og fremst tenker vi på krukker som skal stå ute hele året. Viktigst er at forsikrer seg om at krukkene virkelig tåler frost. At de ikke er laget i et materiale som langsomt forvitrer gjennom kalde vintres påvirkning.


Hvordan male krukker og potter : Det er bare å stryke på det, ikke noe å komplisere :) Jeg liker å sette krukken på en boks slik at jeg kan male hele krukka i en vending. Da maler jeg først øverst og nederst på krukken, og så til slutt tar jeg strøkene på siden.

Da har jeg maks kontroll med penselstrøk. Her finner de dekorative blomsterpotter og plantekasser fra Ferm Living, DBK Louise Roe, HAY, Bergs Potter og Menu. Start Hjem og fritid Hage Dyrke og plante Potter , krukker og vaser. Denne vakre vasen er laget av steingods med en unik glasur. Hvert produkt er unikt så fasong og farger vil varierer noe.


Frodige potter eller krukker kan forvandle en grå og kjedelig uteplass til en vakker oase, friske opp en steinlagt bakgård eller fargelegge en asfaltert innkjørsel. Her er tipsene du trenger når du skal velge ulike vekster til krukker og potter , og råd om jor drenering og stell. Plasser gjerne blomsterkrukker i ulike nivåer og med ulik dybde for å få til en pen og naturlig følelse.


Du kan også ta i bruk ampler, pidestaller eller vakre krukker på stativ eller fot for å gi liv til et tomt hjørne i stuen eller på. Med sin organiske form og røffe overflate er Luna-krukken et unikt kunstverk. Vi hadde noen ganske nyinnkjøpte stauder som sto i krukker av metall (sink).


Stilig om sommeren, men litt usikkert med tanke på overvintring. Derfor har vi flyttet disse plantene over i noen større potter i et isoporlignende materiale, vi har de krukkene som kalles Lindesbergskrukker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg