torsdag 22. september 2016

Lene bjerre speil

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Lene Bjerre - Best pris i Norge!


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Over 7kjente merkevarer til gode priser.

Velkommen allerede i dag! LENE BJERRE - TAMIA PUTE BRUN 45xCM. Dette er en vare som nå hentes i vår fysiske butikk! Nydelig speil som skal henge på vegg, med en lekker innramming. Marsia speil 15xcm.


Et speil er et must i ethvert hjem. Speilene er håndlagde, derfor finnes det ikke to som er nøyaktig like. Selger et super fint speil fra lene bjerre !

Passet ikke til det jeg hadde tenkt! JC Interiør - interiørbutikk og nettbutikk. Hos oss finner du kjente merkevarer, og vi.


Julehøjtiden er over os, og det at kunne dekorere det smukkeste og hyggeligste hjem til jul, er den største drøm blandt mange. Julelys, figurer og ophæng kan tilføje et helt specielt og unikt udtryk til din boligindretning. Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Astrid baderomskolleksjon består av fire nye artikler for baderommet. Finn et som passer deg her.


Det finnes to nye speil , et lite og et stort, samt to toalettbørsteholdere. Alle artikler er plettert med nysølv, og har en klassisk og feminin karakter. Speilene har speilglass på begge sider, baksiden har et speil med forstørrelse. Mål: x 60cm Har kun hengt til utstilling i butikk. For eksempel lys, veggur, voksduker eller de populære såpedispenserne for en stilfull.


Små, store, ovale eller uregelmessig formede speil – uansett hva. Håndlaget speil av jern og glass. Heng speilet på soverommet, på badet eller i gangen – alene eller sammen med andre speil for en unik og personlig stil.


Mabelle speil 3x 3cm.

Utviklet av Susoft AS. Selskapet er fortsatt trofast til sin opprinnelse, produktutvalget er bredere med et spekter av vakre produkter som fyller hjemmet ditt med en rural og romantisk stemning for å skape en unik skandinavisk personlig atmosfære i hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg