torsdag 29. september 2016

Lady 10 vegg

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! LADY Vegg er Norges mest solgte veggmaling.


Enkel og påføre og garanterer dekk i to strøk.

Malingen gir en flott silkematt overflate uansett lys og lysvinkel. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat.


Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg , Vegg , Innendørs, 2.

LADY VEGG HVIT-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. Den er lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat. På sugende, porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder.


Rengjøring av søl JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl. Nymalte flater skal ikke vaskes de første ukene (herdetid for produktet). Veggmaling for slette flater som gir et elegant sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler. Lett å påføre og tørker raskt.


Passer ypperlig som mellom- og toppstrøk på underlag som f. Lady Vegg er produsert slik at malingen spruter lite ved påføring. Våtrom Lady Aqua hvit base liter 56- per spa Kjøp. Kalkmaling lady minerals a-base 0. Dette er en vannbasert maling til veggflater som får en litt tøffere behandling.


Malingen er lett å arbeide me tørker fort og gir et meget godt sluttresultat. Glansgrad Silkematt 10. På sugende og porøse underlag anbefales det å male strøk for å unngå skjolder.

Overmalbar etter ca timer, brukstørr etter ca dager, og gjennomherdet etter ca uker. Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg 10. Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep. LADY VEGG B-BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Egenskaper: Gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat med samme glansgrad i alle synsvinkler. Spruter ikke og er lett å påføre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg