torsdag 29. september 2016

Jotun antipest

Finn laveste nettpris her. Jotun anbefaler to tynne strøk med grunning for best beskyttelse og resultat. Bruksguiden i tabellene er kun retningslinjer. It is the ideal primer on gelcoat before applying antifouling and is also suitable for long exposure in epoxy and polyurethane systems on all types of surfaces.


Utviklet for å forhindre vanninntrengning og derav plastpest i glassfiberskrog. Mellomstrøk gir ekstra heft til bunnstoff eller polyuretan utenpå epoksygrunning. Primer JOTUN ANTIPEST EPOXY PRIMER. Til bruk over og under vannlinjen på båter laget av glassfiber.


En to-komponent epoksygrunning, velegnet for epoksy- og polyuretansystemer. En behandling med minimum strøk varer normalt hele båtens levetid. Den är utvecklad för att förebygga plastpest på glasfiberskrov. Selges ikke fra nettlager. På skip er det vanlig å bruke som nevnt Jotamastic men også andre epoksimalinger.


Mastic malingen er egentlig en grunning som er laget for å brukes der man ikke får det perfekte underlaget. Antipest er utviklet for. Klar for den kalde fine tida?


Den er utformet for å forhindre osmose i glassfiberskrog. Pigmentert med et høyt innhold av aluminiumsflak, noe som gir meget god vannfast beskyttelse. Kan brukes som primer i kombinasjon med et komplett system, over og under vann. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Jotun antipest

Og når jeg spylte båten forsvant mye mer, spesielt på ene siden av båten. Jotun Yachting har mer enn års fartstid innen vedlikehold av skip, offshoreinstallasjoner og fritidsbåter. Malingssystemet har vist sin styrke på alle verdenshav. Følg bruksanvisningene nøye, så får du et problemfritt båthold.


Description Downloads A two-pack epoxy, suitable as a long exposure undercoat for epoxy. Uansett om du har et selvpolerende eller hardt bunnstoff kan du påføre NonStop Supreme direkte på det eksisterende bunnstoffet med noen få unntak. Det er enkelt å bytte til NonStop Supreme. Se kompabilitetstabellen i BÅTEN-brosjyren eller appen Jotun Yachting for mer informasjon. Har hørt om flere som har god suksess med Hardtop og både pensel og rulle men for meg har det slett ikke blitt særlig bra.


Jotun antipest

Ta et søk i åpent forum etter f. Jotun Yachting under Produkter. Vi får mange forskjellige spørsmål fra båteiere rundt om i landet. Tekniske datablad finner du på jotun.


Les om de vanligste spørsmålene og få svarene her! Feil rengjøringsmidler. En vanlig feil blant båteiere er å kikke i kjøkkenskapet etter et rengjøringsmiddel til båten.


Jotun antipest

Kan anvendes som grunder på alle slags underlag og som mellemstrøg for at give ekstra vedhæftning til polyurethan eller bundmaling udenpå en epoxygrunder. Giver stærk vedhæftning på glasfiber, aluminium, letmetal og træ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg