onsdag 7. september 2016

Faxe olje

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Holdbarhet år i uåpnet kanne. Kanner med ulike produksjonsnummer blandes før bruk.


FAXE Prestige Olje Hvit - L. Oljen forener skjønnhet med en usedvanlig slitestyrke, som gjør treverket enkelt å pleie, og gir det en flott naturlig overflate. Produktet kan leveres i følgende emballasjestørrelser: liter, liter og 5.

Oljen ble kjøpt inn til et hytteprosjekt, men hytta ble solgt og oljen er derfor til overs. Oljen rekker til 2- 4kvadratmeter (ett strøk). Etterbehandling kan gjøres enten med en gulvsåpe eller en oljebehandling.


Gulvsåpe metter porene og legger igjen en beskyttende hinne på overflaten. Olje beskytter også overflaten godt, og er en mer slitesterk behandling enn såpe. Begge behandlinger bør gjentas med jevne mellomrom for et varig resultat.


Naturell olje gir gulvet et honninggult. Mer om påføring av olje står bakpå den aktuelle oljen du har valgt. Følgende prosedyrer er anbefalt for sikker håndtering og fjerning av utstyr for treoljer: – Legg filler og annet utstyr med treolje i.

Brenn kluter eller pussegarn med olje etter bruk. Furugulv behandlet med trestjerners gulvolje farge fjellgrå. Du kan olje med hvit olje – da blir det lyst og lekkert, oljet lunt utseende, ikke. Faxe Bordplate Olje Hvit liter.


Det er imidlertid viktig at du bruker et rensemiddel som passer til den oljen du tidligere har brukt til benken forklarer Bjørg Owren i IFI, Informasjonskontoret for farge og interiør. Les også: Interiøreksperter: – La kjøkkenskapene bli grå! Jevnlig innsmøring Når benkeplaten er renset og tørket, må den settes inn med nye lag olje.


Lut gir liten eller ingen beskyttelse, så gulvet bør behandles med fet såpe eller olje etter at det er lutet. Et lutet gulv kan males, men må først nøytraliseres med trerens. Bruk oljebasert lakk. Lut og lakk reagerer med hverandre og kan bli svært mørkt.


Vi er opptatt av kvalitet, enkelhet, inspirasjon og miljøbevissthet. Med tiden har vi utviklet vår TreStjerner serie, og er stolte av å ha produkter til alle slags gulv og flater så du kan bevare gulvene å gi de nytt liv, enten du skal olje , male, lakke eller hardvoksolje ditt gulv. Svensktillverkade vedklyvar, kapsågar och transportörer.


Underlätta din vedhantering med vedklyv, vedkapsåg och vedtransportör från Faxes. Oljan förenar skönhet med en ovanlig slitstyrka, som gör träet lättskött, och ger det en vacker, naturlig yta. Oljen ivaretar og frisker opp oljebehandlede flater, og fungerer spesielt bra på oljebehandlet tregulv.


Anvendelse Før gulvet oljes må det gjøres rent med Cleaner. Hell deretter på godt med olje og gni det ned i gulvet med en fille.

Jeg brukte malekost ved påføring, la på et jevnt fint ikke så tykt lag lot det virke i minutter tørket så av med helt rene myke kluter (støvfrie) eller så setter støvet seg fast i oljen. Gjentok dette fire ganger på mitt spisebord før det ble lyst nok. Lakk er et beskyttelsesprodukt som legger seg som en tynn hinne på treverkets overflate, i motsetning til beis eller olje , som skal trenge inn i treverket. Ulike typer lakk har ulike bruksområder og kvaliteter. Lakk kan være transparent eller halvtransparent, med eller uten farge, med ulik grad av glans og med ulik slitestyrke avhengig av bruk.


Med Owatrol Olje kan du oppnå en dekorativ rusten look som samtidig beskytter overflaten. Benytt den på bor stoler, lamper. Alle metallgjenstander hvor man ønsker en rusten effekt.


Olje brukes for å pleie treverket og beskytter mot flekker og søl. Olje kan brukes på ubehandlet treverk, tidligere oljede overflater og som forsegler på beiset treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg