onsdag 14. september 2016

Familiekøyeseng jysk

Du kan også bruke køyesenger som gjestesenger eller på hytta. Hos JYSK finner du også en familiekøye der det er plass til en større madrass i den nederste køyen. Her er det god plass til tre sovende gjester. Les mer om sengeløsninger til hytter og små rom her. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Hvis det er trangt på soverommet eller barnerommet så er en køyeseng en perfekt løsning. Ved siden av at det blir gøy å legge seg, får du dobbel utnyttelse av.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Norskprodusert familieseng i ubehandlet furu Lengde 2(madrassmål)cm. Utforsk våre senger og finn den som passer deg best.


Familiekøyeseng jysk

Med en køyeseng vil du spare mye plass. Vi tilbyr køyesenger med plass til både to og tre personer, i ulike farger og stilarter. Se hele utvalget her. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Utnytt plassen med en seng i høyden!


Køyesenger med soveplass til flere. Se alle våre køyesenger på ikea. Lite brukt ekstraseng på hytte. Det er dessverre umulig å vise bilder eller kontakte annonsøren.


Familiekøyeseng jysk

Annonsen har utløpt og er nå arkivert. PER SKRIVEBORD Hvitlakkert metallstell og hvit, herdet glassplate. BORIS KONTORSTOL Med gasslift og polstret sete og rygg.


PETER SKRIVEBORD Eksklusivt skrivebord i hvitmalt finér. Grimstad Familiekøyeseng. Nettpris: From kr 16to kr 4900. Elastisk sengebunn med ramme. Den skal ikke være for myk, ei heller for fast.


Familiekøyeseng jysk

Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra. Stort utvalg av senger, kontinentalsenger, dobbeltsenger og enkeltsenger av god kvalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg