mandag 19. september 2016

Tyrilin tjærebeis fargekart

Finn tyrilin tjærebeis fargekart. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet! Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg, og vil. Beisen trenger godt inn i treverket og gir en vannavvisinde overflate.


Tyrilin - Fjellets Lø Lier, Norway. Den er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Rør godt om før og under beising. Fargen kan også variere på ulikt underlag, dvs.


Fargen i fargekart vil normal avvike noe fra virkelig tjærebeis. Tjæredekkbeis eller tjærebeis trenger ikke forbehandling, nei, så vidt jeg vet. Men skal du beise uten tjære, er alternativene færre, om du ønsker å gå rett på uten forbehandling. Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert, blankt og eksklusivt utseende. Kan påføres fra °C (tørt og rimfritt), tåler regn og fuktighet bedre enn vanlige vanntynnbar.


I den forbindelse ønsket man et oppdatert og inspirerende fargekart. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Terrassebeis, Gulv, Utendørs,. Det er ulike merker på markedet, og det kan noen ganger oppstå navneforvirring.


Tjærebeis er forholdsvis dyrt, så sjekk gjerne prisen hos flere forhandlere. Tjæralin er derimot navnet på både en fabrikk og produktene derfra: Tjæralin Transparente farger er fellesnavnet for tjærebeisene deres. Sjekk ut tyrilin tjærebeis fargekart.


Hver eneste farge i vårt fargekart finnes også i fjellet, i bergarter, planter, mosekledde knauser og. Beisen danner film med høy glans og gir større slitestyrke enn vanlige terrasseoljer. Du kan velge mellom ferdigfarger, fra lys til helt mørk i beis serien og farger fra naturens eget fargekart i. Anbefales ikke på harde treslag. Interiørbeisen er tilnærmet luktfri, tørker fort og effektive lysfilter gjør at den motvirker gulning.


Fargen vil variere avhengig av treverkets beskaffenhet, f. Fra slitt til nytt terrassegulv. TYRILIN TJÆREBEIS GYLDEN L. Deretter behandler du veggene med beis , voks eller lakk. Hytteeierne har blandet til sin egen farge med to av fargene fra fargekartet til Jotun Lady interiørbeis.


LADY Pure Nature Interiørbeis. Er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Tjærebeis beskytter treverket på en utmerket måte, så kan ikke skjønne hva som skulle være usikkert med dette. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet.


Har jeg påstått at det er noe usikkert med tjærebeis ? Det jeg mente å si er at oljebeis er et sikrere alternativ enn vannbasert beis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg