mandag 12. september 2016

Malt terrassegulv

Vi leverer terrassegulv i plast eller kompositt. Kom innom vårt Showroom på Notodden for inspirasjon. De siste årene har vi etterhvert latt oss inspirere av andre lands byggeskikker, og adaptert dette inn i våre egne. Jeg vet jo det er en del som gjør dette, men det er fullstendig på eget ansvar.


Jeg tviler på at man vil finne noen malingprodusent som anbefaler en slik. Heisann :) Har en terrasse hvor forriege eier har malt gulvet med et eller annet som vi ikke helt klarer å identifisere.

Tok med meg en plankebit til et par malingsforhandlere her i Haugesun men fikk ikke noe utvetydig svar. Klar blank hinne ihvertfall. Men det ser jo ikke ut! Et terrassegulv skal aldri males med husmaling. Forskjellen fra en husvegg er at terrassen ligger horisontalt samt at du har fuktinntrengning fra flere kanter.


Uansett hvor flink du er med pensel og rull, får du aldri malt terrassebordene på alle sider. Vedlikehold treverket, så slipper du å male oftere enn nødvendig. Gjennomgå treverket hvert år, vask ev.


MegaWood er en serie komposittbaserte kvalitets- terrassegulv bestående av prosent trefiber og høyverdig, PVC-fri polymer.

Sluttresultatet er kvalitetsgulv med har ripemotstandig overflate. Her finner du beskrivelser på hvordan du kan male eller beise ute. Før du beiser terrassen, må underlaget være RFT: Rent, Fast og Tørt. Særlig mer hokus pokus er det i grunn ikke.


Vurderer sterkt å slipe ned terrassene rundt huset vårt og olje eller beise opp på nytt, huset ble bygget for ca år siden (vi flyttet inn sist høst) og tror neppe det kan ha vært gjort tidligere. De er malt med grå beis som attpåtil begynner å bli ganske sliten. Dessuten er det en god del malingsflekker rundt omkring.


Påsken er for mange tid for vårklargjøring av hagen, og for mange omfatter det også vårklargjøring av terrassen. Og når fukten kommer inn, oppstår flassing og. Heisann #128578; Har en terrasse hvor forriege eier har malt gulvet med et eller annet som vi ikke helt klarer å identifisere. Jeg synes derimot et malt terrassegulv kan være. Gulvet er malt , det var slik når vi overtok, så jeg aner ikke hva det er malt med eller.


Dekkbeis har nesten samme dekkevne som maling, men vil ikke skjule treets struktur på samme måte. Dekkbeis og maling beskytter begge bedre mot lysnedbrytning enn beis. Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring.


Dekkbeis krever hyppigere vedlikehold enn flater som er malt med høykvalitetsmalinger. Grunnarbeidet må gjøres på samme måten som beskrevet over. Bruk waterpass for avretting av trebjelkene (pass på at trelektene er helt rette).


Fyll på med san og jevn ut.

Tjæralin Terrasse er et alkydbasert transparent produkt for behandling av impregnerte terrassegulv , hagemøbler etc. Beisen inneholder midler mot svertesopp og alger. Har god inntrengning og gir en vannavvisende overflate. Tradisjonelle impregnerte terrassegulv er et trygt og fornuftig valg for din uteplass. Våre tradisjonelle terrassebord består av furubord som er trykkimpregnert mot råte, sopp og treskadende insekter.


Den nye generasjonen trykkimpregnering er både krom- og arsenfri. Få rådene for perfekt beis. Slik skulle det ikke bli! Beise NYTT trykkimpregnert terrassegulv. Denne bruksanvisningen gjelder for trykkimpregnerte furugulv på terrasser.


Tidligere ble slikt gulv behandlet med oljer, men i de senere år har TREBITT TERRASSEBEIS overtatt som behandlingsmetode.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg