tirsdag 20. september 2016

Akrylmaling bilder

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Male med akrylmaling ! Våre videoer tar for seg maling med akrylmaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med oljemaling.


Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært.

Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver. Akrylmaling består av pigment og akrylharpiks. Tynnes ut med vann eller malermidler for akryl.


Pensler og utstyr rengjøres i vann før malingen tørker. Bilder fernisseres når malingen er helt tørr. En av de største fordelene med akrylmaling er den korte tørketiden.


Det gjør den praktisk og lett å jobbe med.

I og med at den tørker så fort kan du raskt male over og gjøre om når du ikke er fornøyd med resultatet. Man behøver ikke å kunne male for å få til et spennende bilde. Mange vil bare male enkle mønstre for å matche hjemmeinteriøret eller lage fargesprakende non figurative bilder. Den vannbaserte fargen tørker raskt. Har man en tykkere maling, kan man du trenge mer medium.


Tørket akrylmaling er vannfast. Man fyller penselen med rent vann, blekk eller fortynnet akrylmaling. Leveres med beskyttelseshette. Her vil vi anbefale vår effektive penselrens.


Benyttes blekk eller akryl gjøres penselen ren etter bruk. Ikke lukter den, tørketiden er kort, den er vannoppløselig og utvalget av farger er stort. Oppryddingen er vanligvis en lek. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Det er vi stolte av og veldig glade for.


Redskap renses i vann. Malingen kan blandes med en rekke materialer og medier.

Få dine beste bilder trykket på baksiden av elegant akrylglass. Dette vil gjøre at bildene dine får en usedvanlig høy glans. De polerte kantene vil øke dybdeeffekten, og gjøre bildene til en oppsiktsvekkende dekor.


På den måten gjøres de beste bildene dine til verdifulle kunstverker. I dette grunnleggende akrylkurset tar kunstneren Henriette Sonne deg med på en reise gjennom malekunstens hemmeligheter og viser deg hvordan du kan lykkes med å male dine egne bilder. Kurset lærer deg om alt fra hvilke pensler og maling du bør kjøpe til hvordan du ser bildet ditt i flater, farger og toner. Det faktum at akrylmaling er vannløselig settes pris på av mange. Det betyr nemlig ikke bare enkel rengjøring av pensler og annet utstyr, men også at dette er en svært tilgjengelig hobby som kan bedrives nær sagt hvor som helst.


Bak akrylglass blir bildene dine ekstra fremtredende. Nå er det vinter og kaldt ute - hva passer vel da bedre enn å male et bilde med sterke, varme farger? Det går an å bruke akvarellteknikk med akrylmaling. Det gir andre muligheter, samtidig som det skaper noen begrensninger.


Fordelen, eller det som i alle fall skiller seg fra akvarellmaling, er at hvert enkelt strøk blir helt vannfast. Dermed kan man male uendelig mange strøk over hverandre uten at fargene smøres sammen og blir skitne. Arkivbilde - Fotosearch Enhanced.


Fotosearch arkivfotografi og arkivfilmlengde hjelper deg å finne det perfekte fotografiet, raskt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg