mandag 5. september 2016

Bolia interiør

Oppdag en verden av møbler fullspekket med all vakker design du kan ønske deg. Hos Bolia kan du finne designmøbler til hjemmet ditt. Bestill på nett eller finn butikk. Mange forskjellige designs.


Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.

At Bolia New Scandinavian Design, creativity and quality is the starting point for everything we do. De fleste av møblene våre er håndlaget og produsert i Europa og designet av et internasjonalt designteam. Alle møbler er produsert med fokus på kvalitet og gode miljø- og produksjonsforhold. Det er unike sofaer i gjennomtenkt design, håndlaget og skreddersydd til den enkelte kunde. Våre designsofaer er inspirert av den unike skandinaviske designtradisjonen, men forener denne med nytenkende og utfordrende elementer, som gjør den til noe helt spesielt.


Sjekk også ut våre inspirasjonssider! Her finner du møbler og interiør i enkel, ren og funksjonell design i deilige naturtoner. Det er personalet vårt i de respektive Bolia -butikkene som registrerer møblene på vårt Online Outlet.

Skulle det derfor være behov for mer informasjon om et produkt, er det best å henvende seg direkte til den butikken det gjelder. Personalet vil med glede fortelle mer om produktet. Når kan møblet hentes?


Klær, smykker, sko, interiør , møbler og innredning på nett. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Møbler i moderne skandinavisk design, bærekraftige materialer og høy kvalitet fra Bolia.


Finn designmøbler til stue, entré, soverom og alle andre rom i hjemmet ditt. Bolia er opptatt av solid produktkvalitet, og tilbyr blant annet års garanti ved kjøp av møbler. Fra sofaer til veggklokker Nettbutikken til Bolia skiller seg ut på markedet med utpreget minimalisme og høy kunstnerisk kvalitet.


Bolia har generelt et godt og variert utvalg, og har mange ulike møbler i sitt sortiment. En skandinavisk kjede for møbel- og interiørdesign med kreativitet som styrende for unike kolleksjoner, håndlaget av de fineste kvaliteter. Mens du lar deg inspirere, tilbyr vi go italiensk kaffe brygget på fair trade bønner, og du kan lytte til den nyeste loungemusikk - håndplukket til Bolia Storo. Vi har også mange spennende kampanjer og tilbud hele året, så det er alltid en god idé å besøke oss. Vi gleder oss til å se deg!


Bohus har er stort utvalg av interiør. Få inspirasjon hos Bohus.

Interiør til hjemmet. Hos oss vil du garantert finne møbler som ikke kjedene har, så er du på jakt etter noe unikt så er dette stedet å reise til. I tillegg til våre flotte møbler har vi et bredt utvalg interiør - og gave sortement, så enten du skal freshe opp hjemmet med et nytt tepp,puter og gardiner, eller er ute etter en gave så har vi mye å by på.


På Lager Uncategorized Zet vitrineskap. Den danske møbelarkitekten Hans H. Utstilling selges fra Vestby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg