onsdag 28. september 2016

Elementskydd

Ledande Inom Branschen ” Vi har många nöjda kunder som återkommande anlitar oss för att vi helt enkelt gör ett bra jobb “. Olivia är ett genomarbetat och smakfullt elementskydd. Det ger ett luftigt intryck med släta profiler som ramar in och andas kvalitet. Med ett elementskydd kan du snabbt och enkelt förvandla ditt fula och trista element till en vacker detalj i ditt hem.


Elementskydd - mer än bara en inredningsdetalj.

Skyddet är enkelt att montera och att rengöra och passar lika bra i barnrummet som i köket eller vardagsrummet - valet är ditt! Utöver de många fasta måtten finns möjligheten att måttbeställa elementskydden. Måtten i ritningen avser det elementskydd som visas på bilden, men det går lätt att anpassa skyddet i både bredd och höjd för att passa i stort sett vilket fönster som helst. Bredden anpassar du genom att mäta hur brett elementskydd du behöver. Ett elementskydd döljer ditt element och ger rummet elegans.


Trapperenovering, oppbevaring, metallinredning, radiatorskjulere m. Dölj dina element med hjälp av elementskydd. Här hittar du hela vårt sortiment.

Måttanpassade elementskydd. Vi specialtillverkar alla möjliga elementskydd för att passa in i just Er bostad. Komplett med fönsterbänkar och gavlar eller något av våra andra monteringsalternativ. Adress Sjödalsbacken 3C.


Alltid hög kvalité till ständigt lågt pris. Byggbranschens nöjdaste kunder. Stora byggvaruhus med Drive-in. Välj material till ditt elementskydd med omsorg.


Eftersom materialet i ett elementskydd kommer att utsättas för både torr och mycket varm luft, är det viktigt att du väljer ett material av hög kvalitet. MDF board eller MDF-skiva är ett passande material för ett elementskydd. Fönsterbrädan ska inte vila enbart på elementskyddet då det inte finns något stöd för fönsterbrädan i bakkant.


Anledningen till att det bara blev en i sovrummet var att vi då hade en soffa som täckte hela det andra elementet, något som jag blev smärtsamt medveten om inte var fallet med vår nuvarande soffa när den flyttade in. Så i ganska många månader nu har hela lägenheten känts lite skev med bara ett elementskydd , tills jag äntligen tog. För dig som tycker om att fixa därhemma har vi på Buildor. Botanisera bland elementskydd , fönsterbänkar eller titta närmare på en ny kran till köket. Lundbergs elementskydd Yoko vit både gömmer och skyddar.


Göm elementet med ett elementskydd.

Medan elementet för många av oss är en helt oumbärlig del av hemmet, är de sällan särskilt vackra att se på. Därför kan det vara en god idé att gömma undan det med ett elementskydd. Som en bonus får du även extra hyllor för förvaring ovanpå ditt nya elementskydd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg