torsdag 29. september 2016

Magnetmaling

Med en magnetisk overflate. Flott maling direkte på veggen. Kjøp online hos CC Hobby. Masser av spennende hobbyartikler. Få mer informasjon hos CC Hobby.


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme.

Synes du det hadde vært fint med en oppslagstavle på veggen til huskelapper, barnas tegninger og andre hyggelige ting? Med magnetmalingen vår kan en del av kjøkkenveggen plutselig bli til en smart oppslagstavle. Populære bruksområder for magnetmaling.


Torbjørn Heimdal hos Alanor, som er en produsent av magnetmaling , understreker til Bonytt. Fin under fototapet eller tavlemaling. De fleste malerforhandlere selger overmalbar magnetmaling. Men det er svært vanskelig å få et bra resultat.


Jeg hadde ikke gjort det igjen.

Mørk grå, vannbasert akryl magnetmaling. Inneholder stor andel jernpartikler for ekstra god effekt. Kan overmales i ønskede farger med de fleste vanlige veggmalinger, tavlemaling etc.


Kan påføres tapet, glassfiberstrie, spon- eller gipsplater. Vi anbefaler bruk av neodymium magneter. Vi malte mange lag med magnetmaling og det er enda for lite magnetisk effekt synes jeg.


Det rammer raskt ned til tross for sterke magneter. Mannen min sier at om han skulle gjort det om igjen ville han skrudd opp en metallplate, for så å male på den. Synes du, det ville være hyggeligt med en opslagstavle på væggen til huskesedler, børnenes tegninger og andet godt?


Med vores magnetmaling kan et stykke af køkkenvæggen pludselig blive en smart opslagstavle. Vælger du at købe discount magnetmaling , vil du faktisk ofte komme til at bruge flere penge, fordi magnetmaling i lav kvalitet kræver mange flere lag maling for at få den ønskede effekt. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet.


Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider. Få orden i kaoset med en maling som forvandler veggen til en oppslagstavle. Du kan male tavler, eller rett og slett male en hel vegg.


Da kan du feste magneter der du ønsker det eller skrive på med kritt. For best resultat males overflaten med tre strøk.

La tørke ordentlig mellom hvert strøk. Magnetmalingen er vannfast og lysekte. Akrylbasert magnetmaling som forandrer hvilken som helst overflate til magnettavle. Kan brukes på papp, tre, metall m. Våt maling kan fjernes med vann.


Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg