onsdag 28. september 2016

Skrivebord moderne

Skrivebord betegner våre arbeidsbord på det vi kaller faste I-bein. Mange farger og størrelser! Alltid lave priser og et stort utvalg! Flere forskjellige modeller og priser.


Handle raskt og enkelt på Ellos. Design ditt eget hjemmekontor med skrivebord fra BoConcept.

Enten det brukes som et spisebord eller et skrivebord , vil VITRO være det perfekte tillegg til et elegant og moderne interiør. Her finner du blandt annet moderne , skandinaviske og rustikke skrivebord i forskjellige designs, matrialer og størrelser. Du kan for eksempel finne konsollbord og skrivebord fra brands som House Doctor, by Tika, Hübsch, LaForma og TemaHome. Vi har et stort utvalg av skrivebord og noe for en hver smak.


Med et skrivebord er det dog ikke slik, her er det en stor benkeplate, og et begrenset antall skruer for å feste bein og eventuelle overskap. Det finnes selvfølgelig moderne skrivebord hvor man må montere heve-senk mekanisme. I dagens samfunn finnes det også skrivebord online som man kan koble til internett for diverse funksjoner.


Kjellmann leverer lekre skrivebord for deg som skal jobbe hjemmefra eller som innreding av kontormøbler på din kontorarbeidsplass.

Du trenger kanskje et skrivebord til lekser, kontorarbeid eller til en hobby i hjemmet da er skrivebordet det viktigste redskapet. Derfor har vi samlet et bredt utvalg av skrivebord i ulike utførelser, alt i fra store skrivebord med godt om oppbevaringsplass, til de mer minimalistiske og moderne variantene med et enkelt formspråk. Et skrivebord passer like godt på soverommet som i arbeidsrommet eller i et annet rom der du vil et smart og pent møbel. Alt du trenger til din arbeidsplass.


Vårt møbelsortiment inneholder et mangfold av design, så også når det kommer til våre sminkebord og skrivebord. De finnes i flere utførelser, tresorter og farger. Her kan du skape både moderne , klassiske og varige uttrykk, om det er på ditt kontor, soverom eller i din egen lille oase. Vårt tilbud inkluderer soverommet møbler i klassisk form, samt de som passer godt inn i moderne interiør.


Derfor har vi senger, garderober og soveromskap i vårt tilbud i så mange forskjellige design, farger og former. Men sengen er ikke bare en titt, den viktigste delen av sengen, som gir en komfortabel og rolig søvn, er en madrass. Finn et praktisk skrivebord som kan fungere til foskjellige formål, enten du trenger dyp konsentrasjon eller vil utfolde dine kreative sider.


Vi har både små og store skrivebord som kan tilpasses rommet og hva du trenger plass til. Et godt kontor er basert på et godt skrivebord. Moderne vegg hengt skrivebord til de fleste hjem.


Skap et praktisk og inspirerende arbeidsrom. Se utvalget av flotte løsninger for hjemmekontoret. Dette sikre dig at kvaliteten er i top og designet passer ind i den moderne boligindretning.

Søger du et bestemt skrivebord fra en af vores producenter eller leverandører, så kontakt os meget gerne da vi forhandler alle skrivebord fra producenter. Har du brug for hjælp ? Hvis du mangler et sted til at lave dit arbejde, lave lektierne, eller bare sidde og surfe lidt rundt på nettet, så er det altid mest optimalt at sidde ved et skrivebord. Skriveborde har dog ofte ry for at være et kedeligt og traditionelt møbel, men det bliver der i den grad gjort op me i dette udvalg af kreative og funktionelle skriveborde.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg