onsdag 20. desember 2017

Smarte kontorløsninger

Coor tilbyr smarte kontorløsninger tilpasset den arbeidsplassløsningen din bedrift har behov for. Få et kontor med mer produktive ansatte, besøk nettsiden vår. Få mer fleksible ansatte med disse smarte kontorløsningene. Dagens arbeidsplasser trenger å tilpasses ansatte som er mobile, digitale og uavhengige.


I denne artikkelen deler vi våre fem beste tips for mer fleksible kontorløsninger.

Vi i Lilleberg Eiendom er opptatt av deg som kunde, og ser etter kvalitetsbevisste leietakere som ønsker gode og smarte kontorløsninger som vi gjerne tilpasser etter ditt behov. Kontorpultene skal være mindre. Eik for eksempel er på tur inn igjen, og bedriftslederne søker de smarte kontorløsningene, sier Mortensen og Modell. De sier det må jobbes annerledes for å følge opp den enkelte kunde.


Når man har liten plass til disposisjon, som man gjerne har på et hjemmekontor, er det lurt å utnytte plassen maksimalt. La ledige lommer, dø-plass under møbler og andre tomrom brukes til oppbevaring. Et oversiktelig og funksjonelt system i skuffene koster ikke mye å skape, og det vil være både praktisk, enkelt og ryddig.


Du trenger ikke å bo smått for å trenge smarte løsninger – og møbler – når du har barn.

Smarte møbler for barn. Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap. I de åpne hyllene kan du vise frem finstasen! En seng med oppbevaring er rett og slett genialt på et barnerom. Ofte skilles det kun mellom åpen og lukket kontorløsning.


I virkeligheten er det mer nyansert enn som så. Kjøkkenet er husets hjerte, og familiens samlingsplass. Derfor er det ekstra viktig at det finnes plass. Hver sak på sin plass kan du enkelt skape ved å bruke bokser, bestikkskuffer og lignende ting. Bor du smått, kan du leve smart og godt.


Det er ingen grunn til å begrense seg selv om plassen er liten – her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd! Vi bidrar til smarte kontor - løsninger! Konseptet bygger på at det skal oppleves synergier ved å være i uformelle og formelle nettverk. For en konkurransedyktig pris pr. Hyppige organisatoriske endringer og innovative arbeidsformer har ført til en massiv utvikling av nye næringsbygg med fleksible kontorløsninger.


Hjemmekontor er også blitt veldig vanlig, og omfanget vil trolig øke i fremtiden, spår Deepesh Sharma, produktsjef Building Transactional i Schneider Electric. Fra før finnes det vurderingssystemer av rene byggkvaliteter, blant annet knyttet til energieffektivisering, men ingen systemer som har til hensikt å matche bygg og brukere med tanke på å fremme smarte , attraktive og produktive kontorløsninger.

Dette er derfor et pionérarbeid. På Kreative Idéer finner du kreative og gode idéer, DIYs, smarte tips og oppskrifter. En enkel kontorløsning under trappen.


Satt sammen av et gammelt kjøkkenskap, en bordplate og en bukk fra Ikea. Ole-Magnus (32) har funnet smarte løsninger. Disse bildene viser smarte kontorløsninger og hvor lett man kan få orden i sysakene, bokstavlig. Da trenger vi en debatt der fakta rår. Ledergruppen i Statsbygg sitter i aktivitetsbaserte kontorløsninger.


De er i ferd med å finne sin plass i delingsøkonomien, der alle former for ressurser utnyttes maksimalt, enten vi snakker om det fysiske kontoret eller hjernekraften til de som jobber der. Ti smarte hjemmekontor Her får du gjort jobben - hjemmefra En arbeidsplass trenger ikke se ut som en arbeidsplass. Stjel løsningene fra disse ti. Bygger smarte kontorløsninger.


Inventum Copysafe feirer år. I fjor leverte de rekordresultat. IKEA BUSINESS hjelper deg med å skape den beste arbeidsplassen for deg og bedriften din. Vi har et bredt sortiment under ett tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg