fredag 30. januar 2015

Speil jysk

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos.


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, former og farger. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr. Råkule speil til en lav pris.


Lekre ting til hjemmet trenger ikke alltid koste for mye! Kjøpte disse kule speilene hos Jysk og er meget fornøyd! Ok minus for pengene. Mitt speil er ujvent og vrengt når man står på noen meters avstand.


Speil jysk

Utenom det så er dette speilet ganske lett å bære og det ser jeg på som et stort pluss. Det kan enten plasseres på gulvet, henges på veggen eller oppå f eks en kommode. Det stikker ikke så ut av veggen og glir dermed lett inn i inventaret. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Speil jysk

Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter.


Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse.


Bruk speil som innredningsdetalj. Handle trygt på jotex. Først og fremst for at man skal kunne se seg selv i det, for å rette på frisyren, sørge for at klærne sitter pent og lignende. Men speil er også en ekstremt brukervennlig og fleksibel innredningsdetalj.


Med speil kan du få et mørkt rom til å bli lysere, for eksempel. Gi badet ditt et løft med ett av våre lekre speil for bad. Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal. Med et speil med lys vil du ikke bare kunne se deg selv bedre, men det vil også gjøre hele badet lysere.


Speil , speil på veggen der! Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen. Mange av speilene våre kan henges opp både horisontalt og vertikalt, så bare velg det som passer deg. Hos JYSK finder du moderne vægspejle og gulvspejle med flot ramme i mange størrelser og farver.


Der er små, store, smalle, brede, kvadratiske og runde spejle – kort sagt, noget for enhver smag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg