søndag 18. januar 2015

Sengeskuff jysk

VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Du kan også bruke køyesenger som gjestesenger eller på hytta. Hos JYSK finner du også en familiekøye der det er plass til en større madrass i den nederste køyen. Her er det god plass til tre sovende gjester.


Les mer om sengeløsninger til hytter og små rom her. Men faktum, spisestue med kjøkken er nødvendig del av hus. Med skuffer under senga får du ekstra oppbevaringsplass til for eksempel dyner og sengetøy.


Ute av syne, men lett tilgjengelig når du trenger det. I JYSK er kjent for vår gode kompetanse innenfor madrasser. Velg mellom et stort utvalg billig rammemadrasser, skummadrasser, vendbare madrasser eller barnemadrasser.


Dalen er norskproduserte sengeskuffer og tilbehør som leveres i flere varianter for å passe til ditt behov. Leveres som sengeskuff liten, sengeskuff 75x1og natthylle. Stort utvalg av senger, kontinentalsenger, dobbeltsenger og enkeltsenger av god kvalitet. Den skal ikke være for myk, ei heller for fast. Sengeskuff liten leveres med bunn.


Hos oss har vi et stort utvalg senger og madrasser, alt fra. Bohus har det største utvalget av madrasser og senger. Med flere kjente leverandører, har vi madrasser og senger til alle behov. Se hele utvalget her. Gjør om gamle, trege skuffer til moderne og selvlukkende ved hjelp av ekspansjonsbeslag.


Her finner du tilbehørene du trenger. Dagsenger i forskjellige stiler. Se alle dagsengene våre på ikea. Retur rett innenfor dager. Pene senger til billig pris!


Hos furniturebox finner du garantert en seng og sengegavl for deg. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Dobbeltseng, enkeltseng, madrasser, kommoder og garderober med smarte innsideløsninger. Deilig sengetøy og effektive mørkleggingsgardiner.


Vi har det du trenger. Finn sengen for deg hos A-Møbler. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg