torsdag 8. januar 2015

Butinox 07

En løsemiddelfri og silkematt maling for innendørs bruk. Meget hurtigtørkende og luktsvak og brukes på slettvegg. Kan benyttes som understrøk og dekkstrøk på vegger og tak av bygningsplater, glassfiberstrie, sparkel, puss og betong.


Benyttes der hvor det ikke forekommer høy mekanisk slitasje, eller høy luftfuktighet. Selv om du ønsker å beholde fargen du har på huset i dag, vil huset få en helt ny look.

Er meget hurtigtørrende og luktsvak. Benyttes som grunnings- eller toppstrøk hvor kravene til slitestyrke er moderate. Malingen har god dekk og spruter ikke.


For eksempel Lady er en PVA copolymermaling. Så vidt jeg har forstått det er lateksmaling dårlig(ere) vaskbar. Dersom du maler en helt hvit vegg i et område utsatt for skitt og lort ville jeg grunnet med og malt et strøk med bedre maling.


Med mørkere farger er det vel ett fett.

Med BUTINOX Interiør Sperrende maling sparer du tid. Nå holder det med strøk der du tidligere måtte ha strøk. BUTINOX Inteirør Sperrende maling er en vannbasert, matt og løsmiddelfri akrylmaling til innendørs bruk.


Det er en effektiv kombinasjonsmaling, sperregrunning og toppstrøk i ett! FDV-datablad - Norsk. HMS-datablad - Engelsk (UK) HMS-datablad - Norsk. Teknisk datablad - Norsk.


Produkter for merkevare BUTINOX for Jernia. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Butinox Interiør Sperrende maling. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig.


Inneholder film-konserverende middel mot svertesopp og alger. Gir ingen fiberreisning. Hadde veggene vært hvite hadde rommet virket mye kaldere og stivere.


Fargen på veggene gjør mesteparten av jobben for deg! Dekkbeisen har et høyt tørrstoffinnhold og har god vedheft til underlaget.

Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet. Les tester og omtaler før du kjøper. For­ behandling med grunning er ikke nødvendig. Helmatt, vaskbar, ripefast eller ekstra mørk vegg?


Slik velger du riktig veggmaling Til en vanlig, slett veggflate i et oppholdsrom, kan man gjerne bruke en rimelig. Hold deg oppdatert på fargetrender og interiør når du skal pusse opp kjøkkenet. Her finner du små enkle grep og triks og DIY artikler som hjelper deg videre.


Vannbasert og løsemiddelfri takmaling for innvendig bruk. Har god dekk og spruter ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg