tirsdag 20. januar 2015

Jotun blogg

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. På LADYs blogg deler vi vår kompetanse om farger, trender og maling med deg. Les mer om LADY Inspirasjonsblogg her. Jotun Uteinspirasjon På Jotun Uteinspirasjon får du inspirasjon, tips og råd om maling og beising ute.


På JOTUN bloggen deler vi det aller siste av informasjon, trender og inspirasjon når det gjelder farger og maling. Vi deler alt som kan inspirere og lette arbeidet ditt når du skal gå igang med malejobben. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Et av mine beste interiørtips er å bruke tepper i hjemmet! Tepper løfter helheten i et rom, gjør det mer lunt og hyggelig, samt at de virker samlende for. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil.


Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Foto - oppdrag med Visit Valdres.


Comments Vi var med fotograf Yngve Ask, og tok bilder for Visit Valdres i Dammen. Det er søkt fotballkretsen om eit samarbeidslag med ÅTIL, denne er no under handsaming. Det gjeld og eit 7ar lag, slik at alle skal få eit godt tilbod. Om Jotun Blogg Stende Rakfisk Guidet fiske i jotunheimen.


Jotunheimen utenfor døra , og kjenner godt til Vangs. Varme sommerkvelder venter oss! Det varme kveldslyset gjør at fargen ser ekstra varm og brunlig ut her på foto.

I sterkt sollys vil den oppfattes langt kjøligere og sortere. Test alltid fargen utendørs gjennom et helt døgn før du tar fargevalget. Jotun tester sine malinger på spesielt værutsatte steder i Norge, og alle våre farger er nøye testet i vårt laboratorium, sier Sigve Fjelde.


Han er senioringeniør i Jotun og har arbeidet med utvikling og testing av utendørsmalinger i en årrekke. All bruk av bilder, tekst, lydfiler eller video fra bloggen må avtales med eieren av bloggen. Egmont Publishing AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg