tirsdag 13. januar 2015

Jotun nonstop pris

Sammenlign pris med oss. Finn laveste nettpris her. Nonstop Supreme er et selvpolerende bunnstoff som gir en utmerket beskyttelse mot begroing. Les tester og omtaler før du kjøper.


Stort utvalg og rask levering. NonStop II gir en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet slik at du får et rent skrog hele sesongen.

Dette bunnstoffet er for alle typer båter som ønsker et veldig godt resultat. Jotun bunnstoff til bra priser. Det gir bunnstoffet langvarig beskyttelse og gode påføringsegenskaper. Basert på et unikt bindemiddelsystem som gir kontrollert frigjøring av biocider for lengre serviceperioder. Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet.


Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk. Bunnstoffet er selvpolerende og gir optimal beskyttelse av båten.

Mer tid til å nyte de beste øyeblikkene på vannet. NonStop Supreme gjør jobben enkel for deg og har opptil måneders holdbarhet fra sjøsetting. Mekk fører et stort utvalg bunnstoff.


Søk etter jotun non stop på Kelkoo. Selvpolerende bunnstoff. Meget effektivt selvpolerende bunnstoff.


De konkluderte nylig med at produktet holder det som loves – og at dette bunnstoffet er det beste middelet mot groe under båten de noen gang har testet. Gir en aktiv overflate som blir kontinuerlig fornyet slik at du får et rent skrog hele sesongen. Den unike bindemiddelkombinasjonen sørger for en aktiv overflate som fornyes kontinuerlig.


Se det store online utvalget av produkter fra JOTUN , kjøp online hos BAUHAUS til en god pris - God kvalitet til lave priser - Rask levering direkte til døren. Ingen skraping,sliping eller pussing. For både motorbåter og seilbåter. Også VCfra International - et teflonbasert bunnstoff og et godt.


Siden denne er betydelig større, er både pris og effektivitet over ti. Må si jotun nonstop supreme var en positiv overaskelse. Favoritter (0) Listen din er tom!


L hos PriceRunner Jämför priser från butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

Beregningsprogrammer Bygger´n hjelper deg Bygger´n Klubben Finansiering med. Vinder af test i magasinet BådNyt - Køb online på Marinelageret. NONSTOP SUPREME BLACK 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg