torsdag 22. januar 2015

Jotun gråfarger

Jotun gråfarger

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Jotuns beste gråfarger.


Jotun gråfarger

Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Dette er en svært god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret. Gråfarger deles gjerne inn i fire hovedkategorier.


Jotun gråfarger

Du finner gråtoner med svakt hint av gult. Man finner nøytrale og kjølige gråtoner. Kjøp gjerne et par prøvebokser av JOTUN Fargeprøve og mal opp for å se hvordan det blir hjemme hos nettopp deg.


Vakre turkise og blågrønne farger finner du her. En pastelldrøm av en blågrønn tone. Perfekt støvet og diskret. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Den mørke fargen gjør huset mindre ruvende. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Lynkurs i gråfarger ! De vil kunne dra seg litt blålilla i tonen inntil brunaktig kledning dersom den har en del gyllenhet i seg, noe det meste treverk har.


Og det er nok av den enkle grunnen at vi har spisestuestoler med blålig stoff. Derfor står også disse etter hverandre i fargekartet sånn at det skal være enkelt å leke med monokrome sammensetninger hvis du ønsker det. Min absolutte favoritt er den lyse gråfargen som heter Marble Light, fra Flügger.


Jotun gråfarger

Den passer for de som vil bort fra hvitt, men fortsatt ha det lyst. Hvorfor ikke bare bestille lister o. Klassisk hvit ( jotun ), så er problemet med den gule nyansen borte? Og den passer til alle gråfarger (og andre farger) du kan tenke deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg