tirsdag 6. januar 2015

Hvitt soverom

Den er en katalysator for migrene og gir underbevisstheten en viss uro. Dette kan du forøvrig unngå hvis du dekker større deler av veggene med bilder, bruker tekstiler med farger eller andre ting som myker opp inntrykket. Rask levering og personlig service.


Dersom du vil ha et soverom som er en lun og mørk hule, kan du velge en farge som er nesten svart, som for eksempel iris (red.anm. mørk lilla). De andre to fargene du helst skal unngå, er nok svært vanlige i de norske hjem. Fargen føles frisk, uten at den blir for klinisk hvit i uttrykket.

TILFØR FARGER : For å skape mer atmosfære og varme i et hvitt rom, er det lurt å tilføre farger. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Designet er gjort av Karina L. Hjemmet skal være et godt sted vi kan roe helt ned og slappe av.


Et hvitt og svart soverom behøver ikke å bli kjedelig eller upersonlig. Bare se hvordan Tenka har innredet soverommet sitt i den herskapelige leiligheten i København. Her bugner det av unike funn fra spennende reiser og personlige eiendeler, både gamle og nye, og – en touch av humor.


Berntsen har også noen personlige preferanser for hvordan soverommet skal se ut.

Personlig liker jeg helhvite soverom med hvite vegger, gulv og tak, og med deilige hvite tekstiler og ellers lyst interiør. Alt føles så rent og luftig, og det er lettere å komme seg opp om morgenen. Lag et svalt soverom og velg farger som gir deg god søvn.


Finsrud anbefaler å styre unna sterke farger og helt hvitt , da det ofte har motsatt effekt og kan virke forstyrrende på nattesøvnen. Det viktigste når du skal velge farge er likevel å gå for noe du selv trives me fremfor å velge ut fra hva alle andre har, eller hva som er mest populært akkurat nå, mener hun. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Lagerstatus i butikk Lagerstatus er utilgjengelig for denne varen Alternativer.


Linda Elmin - Hviit - viser en minimalistisk og nordisk stil der tingene betyr noe. En verden av interiørdesign, stylingtips og lekre hjem. Den lyseblå puten med hvit stjerne er kupp fra Nille og den supersøte puten med små blomster i hvitt og lyseblått er kupp fra HM Home. De hvite vatterte putene helt bak og sengekappe kommer fra Ellos. Det ble fornyelse av soverommet der jeg har blandet gammelt og nytt.


For å illustrere hvor hvitt fungerer og ikke, har vi bedt interiørdesignerne Mia Kjeldstad Hansen og Cecilie Claussen om å vurdere illustrasjonsbilder av hvite rom. For det er ikke alle rom som passer til å males hvite. Ikke hvite vegger i stua.


Unngå å bruke hvitt på soverom og på stue. Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende.

Men likevel så vanskelig. Hvitt er ikke hvitt , – så enkelt kan det sies. Vi har gulaktige hvite toner, grålige hvite toner, rødlige hvite toner og grønnlige hvite toner…et helt hav av hvite toner.


Og ettersom de aller fleste av oss har hvite detaljer som skal fungere inntil veggfargen, angår dette oss alle. MØRK PALETT: Mørke vegger, mørke møbler og mørke tekstiler kan gi et dramatisk, men lunt soverom. Velg mønster i putene slik det er gjort på dette soverommet , det vil gi en kontrast til resten.


Svart- hvitt bilder med svart ramme underbygger den stramme stilen. Våre nattbord kommer i en rekke farger som hvit , eik og svart, slik at du garantert finner nattbordet som passer inn i ditt soverom. Sengebord spiller en avgjørende rolle i innredningen et soverom.


På bloggen vår kan du lese hvordan det gikk når vi innredet ett soverom i tre ulike stiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg