tirsdag 27. januar 2015

Lampefot

Lampefot

Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Kjøp alt til hjemmet. Møbler, belysning og gardiner.


Bordlamper - kjøp deg en ny bordlampe til hjemmet ditt. Lys opp ditt hjem med rett belysning. Utvalget vår er stort, så det er. Vi har taklamper, vegglamper og mye mer. Lampefot og lampeledning Lampefot og lampeledning.


HEMMA Lampeoppheng, 1. GOTHEM Lampeoppheng , 1. Moderne designet lampefot i betong! Vil du gjøre lampefoten enda mer effektfull, kan du gjerne bruke en ekstra stor lyskilde (gjerne en LED-lyskilde av filamenttype). Enkel lampefot , ledning med strømbryter. W pære (selges separat). Klassiske gulvlamper har lampefot , en lang, rett stamme og skjerm, f. Med denne typen lampe kan du dele inn rommet og sørge for fin lyssetting.


Lampefot

Den klassiske gulvlampen bidrar dessuten til å komplettere stilen i rommet. Mange hoteller bruker gulvlamper til å gjøre lobbyen innbydende. Dette fungerer også hjemme i boligen. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Shop lamper og Lampeføtter hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Lampeføtter i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


For å gjøre det litt enklere har vi her samlet en rekke ulike varianter slik at du lett kan. Bygg din egen belysning! Velg den lampefot en som passer til din stil, og kombiner med en lampeskjerm.


Hos Rusta har vi et stort utvalg av lampeføtter i. Her vil du finne lampeskjermer med unike motiv, design, tekstiler og størrelser som vil gi rommet det lille ekstra. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av.


Lampefot

Mål: bredde dybde høyde cm. Med en bordlampe fra Bohus får du godt lys der du ønsker. Få den perfekte bordlampen for deg blant vårt store utvalg av lamper som kan stå på bord! Finn klassiske bordlamper og morderne belysning til bord på IKEA. Etna er en klassisk og tidløs lampefot i hvit keramikk.


Plasser lampen på et konsollbor sidebord eller i vinduskarmen. Lampeskjerm sleges separat, se relaterte. Alle er håndlaget og de kan derfor variere litt i fargen når lyset i foten tennes, fra lysere- til mørkebrun.


Når lyset i foten ikke er på ser lampefoten sort ut. På dette bildet er lyset på. I lampefoten brukes Ghalogenpære, max 40W.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg