fredag 23. januar 2015

Anthoni gardin kid

Våre kunder elsker Anthoni og ikke uten grunn. Lekker linstruktur i lettstelt polyester og stadig nye farger i sesongens palett i tøff kombinasjon med lettvinte maljer. Vi har det du trenger av gardiner , sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Gardinen er sydd med overlock søm nederst.


Sømfiks selges separat.

Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser. Bestill fra vår nettbutikk! Hvilken farge skal jeg velge? Skal jeg velge gjennomsiktig eller lystett gardin ? Hvor lange skal en gardin være?


Hvordan skal jeg tilpasse gardinen slik at den passer rommet og vinduet best mulig?

Kid har lang erfaring med gardiner og gir deg tips til hvordan du kan velge den rette gardinen tilpasset ditt hjem. Ferdigsydde gardiner. Når du innreder hjemme kan du enkelt forandre interiørstilen ved å bytte gardiner. Vi har et bredt utvalg av ferdigsydde gardiner. Hos oss kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.


Har du spesielle mål på dine vinduer kan vi tilby et stort utvalg av solskjermingsprodukter samt gardiner og liftgardiner sydd etter mål og sendt hjem til deg om du ønsker det. Det finnes et stort utvalg farger og design å velge mellom, og bestillingen gjøres enkelt med noen få tastetrykk. Steng solen ute med lystette gardiner og få et svalt soverom! Vi har lysdempende og lystette gardiner til alle rom.


Se mer og kjøp på Kid. Vi har alt du trenger av gardiner , sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Play all Mix - Charlotte Cardin - The Kids (Official Audio ) Tracy Chapman - Fast car - Duration: 4:57. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine.


Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt. Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m.

Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute.


Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her.


Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg