torsdag 8. januar 2015

Plasti dip mekonomen

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Plasti Dip är en slags gummifärg som finns i sprayflaska. Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. Genom att använda sidan godkänner du detta.


Ekstremt populær som maling til bil og bildeler fordi den er lett å legge og enkelt kan. Disse spesielt tilpassede fargene vil gi jaktriflen en kamuflasje for å hjelpe deg å gli inn i omgivelsene.

Du kan også bruke den til å gi båten, tilhengeren, RTV eller bilen en helt spesiell kamuflasje farge. Kjøp reservedeler og tilbehør online – raskt og enkelt! WaterWeld vil plugge eller tette lekkasjer og lappe sammen hull og sprekker i nesten alt. Ideell for reparasjon av avløp, drivstofftanker, badekar og dusj, avløp. Hvis noen var interessert endte prosjektet med at jeg pusset ned felgene, grunnet og lakkerte de matt svart.


Dersom du ønsker en blank overflate, så må det påføres ytterligere et lag med et annet middel. Du bør også ta imot gode råd for vedlikeholdet. Vi snakker da om å rett og slett kunne dra belegget av i ett stort, seigt flak, som ikke etterlater seg noen merker.


Alltid snabba leveranser och självklart fraktfritt.

It can applied by dipping, brushing, or spraying. Plasti dip allows you to give your car a sleek, unique looking color-change to your car without harming its original paint. Plasti dip is a high quality product that is resistant to sun fading, winter ice, col and salt. Siguendo con los vídeos en los que vamos aplicando los colores de la gama Luxury Metal de Plasti - Dip , hoy podréis ver el proceso de pintado de una llanta plateada, de aluminio, en color Red Volcano. In fact, it’s the original peelable, flexible, insulating, non-slip, durable rubber coating.


Lakk, Karosseri med original kvalitet. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat. Kjøpte en pakke for å legge plastdip på felgene.


Les hva personer har skrevet hittil, og del erfaringen din med andre. Det fungerer som bare. Bli den første til å omtale dette produktet. Hos oss får du billige bildeler og rekvisita. PLASTI DIP PLASTISEAM.


Vi har det du trenger til bilen din. Har brukt mekonomen flere ganger å har hatt full tiltro til de men etter dette kommer jeg nok ikke til å bruke de igjen. I mitt hode er dette kjeltringstreker, har også hørt kolleger komme med lignende historier.


For store prosjekter som hele biler anbefales det å bruke lakksprøyte da dette er mer bekvemt og man unngår håndkrampe. Mekonomen har 3verksteder fordelt over hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg