mandag 26. januar 2015

Byggmakker fliser

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Lyst på fliser til badet eller et annet rom? Byggmakker har et bredt utvalg av veggfliser, gulvfliser og mer. Handle på nett - hent i butikk.


Vi tilbyr produkter og tjenester av den beste kvalitet til både forbruker og proff.

Norges største utvalg av lagerførte fliser. Vi tilbyr naturstein, baderomsmøbler, kraner, dusjer, verktøy og tilbehør til gode priser. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Når du kjøper Gulvfliser, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. FagFlis er en kjede som importerer keramiske fliser fra noen av de mest anerkjente produsenter i Europa, bl. Italia, Portugal, Spania, Tyrkia og Tyskland. Vi leverer både til det private og profesjonelle markedet.


Gedigna kvalitetsprodukter for både små og store byggprojekter.

Formånliga priser både online og butikk. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage. Om du velger kjøkkenflis, er det også flere typer fliser du kan velge. I dag er mosaikkfliser er populært valg, men det er heller ikke feil å velge større fliser. Uansett hva du velger, tenk nøye gjennom hvilken flis du velger til kjøkkenet.


Right Price Tiles har butikker rundt om i landet. Med stort utvalg av fliser til baderom, stue, gang og utefliser har vi det du trenger til ditt neste prosjekt. Oppussing går lett med oss. Våre kunnskapsrike ansatte vil bistå deg til å velge riktig produkt og riktig tilbehør.


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Hos MAXBO finner du alt av lim, flis og mur når du skal legge nye fliser. Kjøp på nett eller i butikk. Vi hjelper deg med ditt husprosjekt, uansett størrelse!


Velkommen til en hyggelig handel! Norfloor har et enormt utvalg av italienske kjøkkenfliser til gulv og vegg i alle prisklasser og vi kan tilby kjøkkenfliser i alle farger, størrelser og overflater. Her er våre forhandlere.


Klikk deg inn på butikkene, så får du tilgang til adresse og kontaktinformasjon.

Nytt kjøkken i løpet av en ettermiddag ved hjelp av kjøkkenplater. Et enkelt og rimelig alternativ til flis. Disse kan se ut som betong, mur eller flis helt uten fuger. Det gjør det jo vl veldig enkelt å vedlikeholde.


Den vanligste løsningen på skvettsonen er å legge fliser. Fliser er både slitesterke og praktiske med tanke på vannsprut og rengjøring. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg