torsdag 15. januar 2015

Sense fargekart

Velger du SENS får du ikke bare vakre farger, men du tar også et bevisst valg om å velge det beste for din egen helse og innemiljø. Få tips til hvordan du skaper. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen. En pudderrosa farge med lunhet og varme. Gir et dempet, feminint rosa uttrykk uten å bli for sukkersøt.

FRA LADY FARGEKART : Pretty in pink Lady Sense 16Letthet Lady Sense 31Tryllestøv Lady Sense 31Roseblad Fiduz vindispenser 89- Kitch´n. Fargen kan oppleves ulikt på. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare. Mer enn et fargekart.


I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. I fargekartet finner du harmoniske farger for glade, trygge hjem.


Malt med produkter som setter familiens helse i fokus.

Matt og vakker i alle farger. Vi har også gjort SENS enda bedre. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Det ligger litt i navnet, det er personlighet som gjelder -farger som utrykker hvem du er, viser din sanne identitet. SENS fargekart byr på et naturlig fargespekter som gjør at du kan variere fargetoner og nyanser og samtidig skape en fin helhet i hjemmet. Her er noen fargepaletter som er utviklet for SENS: Profesjonelle malere blir stadig mer bevisste på hvilke produkter de bruker, både for kundenes og egen helses skyld.


Jotun SENS fargekart. Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre forhandlere! Vi setter fokus på helse og er stolte av å kunne anbefale en ma.


I årets fargekart fra SENS har de satt fokus på glede og nytelse i hverdagen. Saga Natural Parkett Sense Brown Oak. Dette gulvet er børstet for så tilføres mattlakkert. Parkettgulvet har kvister, hvor løse kvister sparkles igjen før behandling for å sikre at de ikke løsner.


Kvistende gjør at gulvet gir liv og blir levende.

Ser at den finnes som takmaling, grunning og veggmaling. Jeg kunne tenkt meg å bruke. En deilig lun og myk grønngrå som er lett å matche både med det lyse og mørke. Vi eksperimenterer For bare et par år siden ville alle ha en fondvegg.


Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut. Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


Norwegian Colour Senter er et unikt kompetansesenter for farger og fargevalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg