mandag 26. januar 2015

Glass olson

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen.

Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted. Vi har de fleste glasstyper og speil på lager i forskjellige tykkelser. Alt kan tilskjæres og tilpasses etter mål.


Trenger du ny frontrute nå? Det er lett å tro at det kun er den som ser dårlig som trenger et forstørrelsesglass, men de forskjellige modellene kan også være nyttige. Velg taklampe med omtanke – den kan bli hengende på stedet i ganske lang tid.


Sats på en stil som føles holdbar, og en design som samspiller med det øvrige interiøret, kanskje hele hjemmet. Taklamper finnes i mange varianter og materialer – alt fra myke former og materialer til modeller i metall og glass. Vårt mål er å gi deg som kunde den beste service både før og etter kjøp.

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Glassmester Olsen fra , Buskerud. Praktisk, liten krukke til f. Både krukke og lokk av glass. Patentlås og silikonring gir tett lukking.


Vedlikeholdsråd Dersom du vil sterilisere produktet med kokende vann bør det forvarmes med varmt vann. Utsett ikke glasset for plutselige temperaturendringer (maks. °C) siden det da kan sprekke. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Opa glass AS fra , Hordaland. Kom til oss med dine ideer og vi hjelper deg å komme frem til rett løsning. Søkeord kan fra annonsøren inneholde bevisste skrivefeil og forskjellige skrivemåter for å sikre treff ved søk.


Samtidig mottar vi mye skryt for måten vi behandler glass og fat når gjestene ønsker bryggerienes varer. Vi vil at våre gjester skal ha det hyggelig hos oss. Derfor har vi ikke strenge regler om spiseplikt.


Innehaveren, Tom Olsen , har norsk far og kinesisk mor. Vi produserer vinduer og dører i glass for bedrifter og private. GLASSKUNST av Elena Leth- Olsen. Håndlaget i Trondheim.

Har du spørsmål om noen av våre produkter eller tjenester kan du sende oss en forespørsel via kontaktskjema til høyre eller finne personen du ønsker å kontakte. Vi har også et vakkert whiskysett med glass og karaffel som virkelig er et fryd for øyet, selv om du ikke er den største whisky drikkeren er det et sett som kan stå framme i stua som en interiørdetalj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg