mandag 26. januar 2015

Barfota puter

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Våre produkter er laget med inspirasjon fra. Vi bruker gode og myke materialer, og tilbyr deg funksjonelle og klassiske produkter du kan bruke. Barfota - på ALT , stort utvalg , rask sending Du finner et stort utvalg av Barfota hos Designstjerner!


Er det noe du gjerne vil ha som du ikke finner hos oss - send oss en mail, så ser vi hva vi kan ordne!

Herlige sofaputer - gratis frakt på alle varer. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Nye puter fra Barfota. Tema med norske dyr var en kjempesuksess. Nettbutikk med mye personlighet!


Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie Børsting, Iris. Barfota har nydelige puter med fotoprint fra nordisk natur og nordiske dyr. I settet følger stk hjort og stk stener i vannkanten.

To stk lekre putetrekk fra Barfota. Et i kanvastrekk, pyntet med herlige paljetter i sølv og et matchende putetrekk i velour i grått. Begge putetrekkene måler 50.


Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil. Finn de beste prisene på nettet. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett.


Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. Hos oss finner du alt for hjemmet. Puter fra Barfota Endelig har vi fått inn putene med nordisk natur og nordiske dyr. Flere av våre kjente ville dyr har fått hver sin pute fra Barfota.


Tøff canvaspute fra Barfota. Rosa med brunt elgmotiv. Det norske merket Barfota er et feminint merke inspirert av skandinavisk natur.


Dempede farger går gjerne igjen i kolleksjonene, som gir et rent og klassisk uttrykk. I tillegg til et stort utvalg nydelige skjerf, har Barfota smykker, interiør, deilige klær som tunikaer, kjoler og strikk, samt annet tilbehør. Kjøp BARFOTA og andre flotte produkter direkte fra Norges beste motebutikker på Miinto.

Lekre puter fra Barfota Vi har ventet en stund på putene med dyremotiv fra Barfota , og i dag kom de. De er vakre å se på og skaper en hyggelig vinterstemning i sofaen. I dag mottok jeg disse to putetrekkene fra barfota. Det var noen veldig fine puter ! Ubrukt putetrekk fra Barfota selges.


Ny pris 498kr Selges for 300kr Sender ikke Mulighetenes marked. Torget Til salgs Møbler og interiør Tepper og tekstiler Puter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg