torsdag 29. januar 2015

Kroklist

Kroklist

Bærelist for å holde kroker og annet tilbehør for å få orden i rom som garasje, bod og vaskerom. Kan festes mellom to skinner ved hjelp av Feste for bærelist. Kroklist , hattekroker. Legg til i ønskeliste. Velg lengde avhengig av hvor mange kroker du behøver.


Kroklist

Fin å plassere etter hverandre på rad! Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Den enkle og robuste knaggrekken er produsert av klarlakkert, massiv furu.


De kraftige krokene er av galvanisert, forkrommet stål. Knaggrekken er praktisk for bruk i. Organiser verktøy, hageredskaper og sportsutstyr. Med smart organisering i garasjen vil du få plass til alt – inkludert bilen din.


Confetti er en serie entremøbler med et stilrent og moderne design som passer inn i de fleste rom. Med sin enkelhet og sitt minimalistiske utseende, så passer. Passer til opphenging av klær, håndklær etc. Klassisk krokrekke med kroker.


Leveres med skruer og dekkbrikker. Beslagsboden har et bredt sortiment av selvklebende produkter. Vår høyeffektive tape, 3M, gjør så du slipper å borre og kan montere produktene raskt og enkelt. Få ordning hemme med hjälp av väggkorokar.


Vi har kroklist er, krokar som hänger över dörren, smart design som döljer skruvarna och krokar som du inte behöver. Meld deg inn i vår kundeklubb og få eksklusive medlemstilbud! Gerdmans har alt for kontor, lager og industri.


TIME kroklist kroker, i polert krom. Artikkelnummer: YK3Serie TIME. Kraftig og robust benk til garderoben, personalrommet mm. Den kan både plasseres langs veggen og midt i rommet. Hvis du har garderobeskap langs veggene, kan denne.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. IKEA - KUBBIS, Hängare med krokar, vit, Genom att kombinera de olika storlekarna kan du utnyttja väggytan på bästa sätt, och få fler krokar att hänga dina. I årenes løp har vi utviklet et av Europas bredeste sortimenter av håndklekroker. Ja, det er helt sant.


Det er bare å velge og vrake blant. Välj längd beroende på hur många krokar du behöver. Låt träet vara obehandlat eller välj olja som ytbehandling.


Kroklist

Fin att placera på rad efter varandra! Boston håndklekrokrekke med fire knagger produsert i forkrommet rustfritt stål. En praktisk og plasseffektiv krokrekke med plass til fire håndklær, kluter.


Diskret och lättplacera vilket gjort den till en av våra mest populära produkter. ESBADA KROKLIST SQUARE SELVKLEBENDE MATTBØRSTET Se alt fra ESBADA. Finn ditt raskeste fraktalternativ.


Ditt postnummer – siffer. Esbada Mini kroklist med kroker i forkrommet utførelse, 26cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg