tirsdag 20. januar 2015

Nattbord bohus

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge. Kjøp nattbord hos Trademax.

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg av fint interiør. Shopping når den er som best! Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom.


Tromsø er en serie med rene linjer og klassiske håndtak som passer inn i mange hjem og stiler. Serien er produsert i Danmark og gir en god kvalitetsfølelse. Flott nattbord i Baroque serien Fint romantisk design.


Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus.

Soft Line er en serie danskproduserte møbler med en moderne retro stil. I denne serien finner du både kommoder, nattbord , reol, skrivebord og skoskap. Alle møblene er hvite og lyse med flotte detaljer som ben og håndtak i massiv eik.


Her kombineres form og funksjon til stilfulle lagringsplasser for alle rom. Hanna serien består av en bred og en smal kommode, samt nattbord. Alle varianter fås i fargene Svartmalt askfiner eller hvitmalt MDF. Det er samme høyde på begge kommodene, noe som gjøre dem lett å kombinere om ønskelig.


Dette er solide møbler med et stilrent og flott design. Vakre og praktiske nattbord til soverommet. Et soverom er ikke komplett uten et nattbord.


På nattbordet kan du ha vannglass, en god bok, vekkeklokke og andre ting som er praktiske å ha innen rekkevidde fra sengen. Vennligst fyll inn e-postadresse og postnummer for å bli medlem. Telefonnummer er valgfritt. Billige møbler med kvalitet hos Chilli.


Nattebord til lave priser. Praktiske og estetiske nattbord. Du bør unne deg selv den deilige følelsen av å starte og avslutte dagen omgitt av et sprudlende møblement.

Våre dyktige designere har ikke skydd noen midler i jakten på å skape nattbord i nytenkende design som tar utgangspunkt i den spennende, danske designtradisjonen. Kompletter ditt soverom med en praktisk og fin oppbevaringsplass ved sengen som passer inn med øvrig innredning! I vårt sortiment finner du et stort utvalg av nattbord i flere forskjellige material og design, alt for att du skal kunne finne et nattbord som passer deg. Velg et nattbord med rett design og de praktiske detaljer du vil ha! Overflaten er i grå pigmentert og lakkert eikefiner med struktur for naturlig følelse og et moderne og tidløst uttrykk.


A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Her har vi flere ulike modeller av pene nattbord som passer utmerket i soverommet. Sett dine bøker, vannglass, vekkerklokke, sengelampe og aviser på nattbordet.


Her har vi samlet vårt utvalg av nattbord i ulike varianter. Et nattbord hjelper deg til å ha viktige og uviktige saker i nærheten. Du finner nattbord i eik, nattbord i marmor, nattbord i betong, hvite nattbord og sorte nattbord. Uansett om du leser på senga eller ikke er det praktisk med et nattbord eller to. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Grei montering,men mye treghet I skinner for skuffer,går tregt,? Ikke så lette I vekt,,men ok med skuffer da åprn hylle nederst bare blir støvsamler. Må være påpasselig ved entering av skuff inn I kulelager enhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg