torsdag 29. januar 2015

Innredningstips

Innredningstips til stua. ALTERNATIV: Denne sofagruppen fungerer også som romdeler. I stedet for vanlig salongbor er det her brukt en puff med et brett over. FOTO: Sveinung Bråthen Vis mer. Saken ble opprinnelig publisert på Klikk.


Følg oss på ukentlige nyhetsoppdateringer, tips og inspirasjon.

Du vil få eksklusive tilbud og fast medlemsrabatt på puter og vedlikeholdsprodukter. Hjemmesiden vår støtter dessverre ikke Internet Explorer 11. Får å få den beste opplevelsen på hjemmesiden og av vårt innhol vil vi be deg om å bruke Edge. Trenger du innredningstips til gangen? Få gode tips og råd til hvordan du kan innrede entreen din på JYSK Bloggen.


Din online Hobbybutikk med alt av hobbyartikler og gratis kreative ideer til hobby. CChobby er en hobbybutikk for både private, institusjoner og engros. Vi bygger ikke bare boliger, vi skaper hjem og nabolag.

Derfor er vi interessert i alt rundt hjemmet, fra design til vedlikehold. Vi har samlet alle våre beste innredningstips og råd om kjøkken, bad og garderobe. Hvis du mangler du inspirasjon og hjelp til innredning, kjøkkenbudsjett, design av vaskerom eller noe annet, kan du finne det her. Med våre guider og veiledninger, finner du inspirasjon og hjelp til hvordan du kan innrede boligen din. For seks år siden kjøpte Monica Onsrud (47) og familien fra Oslo bondegården ”Borgåsen” i Fölsbyn, Sverige.


Her boltrer de seg på over 1mål med 500. Her er sommerlige innredningstips med tapet som garantert setter avtrykk i rommet. Smarte innredningstips Tenk flerfunksjonelle møbler. Mørke farger kan gjøre små rom mindre.


Bruk lyse farger og godt med lys. Selv de minste balkonger kan bli et lite fristed i hverdagen, om man bare vet å innrede dem riktig. Det er to ting som er viktig for balkongen - at den er fin å se på og komfortabel å oppholde seg på.


I vårt online magasin Smart Living By Älvsbyhus finnes det mange gode tips til deg som skal bygge nytt. I tillegg kan du lese om andres erfaringer med det å. Farger, materialer og belysning vil ha mye å si for hvordan stuen oppleves. Les interiørarkitekt Cecilie Claussens tips til hvordan du kan innrede din stue.


En gardin kan virkelig forandre et roms utseende, men iblant kan det være en utfordring å få det til.

Vi hjelper deg med å endre stilen! Soverommet er det beste avslapningsstedet fra det hektiske tempoet i hverdagen, et sted hvor du kan gå for å slappe av og lade opp. Disse designidéene vil hjelpe. Tips til innredning av balkongen.


Fire studenter forteller hvordan de har satt sine personlige preg på hjemmene sine, og gir deg tips til å gjøre det samme. Etter at barna flyttet ut, solgte interiørdesigner Tove Meldgaard femromsleiligheten, og hun trengte en mellomstasjon i påvente av ny bolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg