fredag 16. januar 2015

Feng shui stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Da stuen symboliserer fællesskabet, kan du styrke fællesskabsfølelsen i din familie og dit sociale liv i det hele taget, ved at arbejde med energien i din stue , uanset hvor i din bolig den er placeret.


Du trenger levende organismer rundt deg for å trives.

I feng shui ser vi i tillegg på formen til planten. Det skal være myke, runde, gode former. Som er god for luften og vakker for øyet. Lær hvordan ditt kjøkken burde dekoreres og plasseres for et mer balansert og harmonisk rom.


Feng shui stuen -hjemmets viktigste rom? Selv med kjøp av leiligheten, understreke bruken av store vinduer. Energien kan fly vekk hvis taket er for høyt. Du kan unngå dette ved å sette kunstverk på linje.


Bildene er ganske egnede til det.

Former kommer før farger. Som hvor inngangen til hjemmet er plassert. I denne læren, brukes sjeldent sterke farger. I stedet benyttes avdempede farger. De gangene sterke farger benyttes, er det effektfarger som er strategisk plassert på gjenstander.


Navnet feng shui betyr vind og vann. Begravelsesboken sier at Qi'en spres i Vinden og samles på Vannets grenser. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem.


Feng Shui består av flere kapitler. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. I noen rom trives man.


Noen ganger er det vanskelig å sette fingeren på hva det er som gjør at man trives. Det kan være et rotete, eller et ryddig rom. Hun er utdannet i faget, har fordypning i Ba Zi, og arbeider både i inn- og utland med konsultasjoner, foredrag og kurs.


Små endringer kan ha stor effekt. Les mer om interiør her.

Du bør plassere sofaen, sofaer og alle stoler med ryggstøtten til veggen. Dette gir deg følelsen av sikkerhet og sikkerhet. Sett aldri to sofaer eller sofaer rett overfor hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg