tirsdag 6. januar 2015

Hth hvit kvadrat

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. Utstillingskjøkken Hvit kvadrat selges Kjøkken I modell hvit kvadart selges med kjølehjørne fra Røros, kaffemaskin og ovn fra AEG.


Spekva heltre benkeplate.

Modellen er designet til deg som elsker den gode stemningen på det koselige badet, med en landlig og romantisk stil. De kvadratiske utskjæringene på dørene, kombinert med de enkle håndtakene, skaper et klassisk og elegant uttrykk. Som tilvalg kan du velge blant annet fronter, benkeplater, farger og håndtak fra HTHs sortiment. HTH Kjøkkenforum Bergen med egen Gjør Det Selv avdeling.


Vil du gjøre det selv, kan du velge blant et utvalg av våre mest populære kjøkkenmodeller. I butikken kan du se hvilke muligheter du har, før du bestemmer deg. Vi gir deg råd og profesjonelle tips, men du står selv for oppmåling, sammensetting og montering.


På HTH monterar vi skåpen på vår danska fabrik i Ølgo och levererar dem ända in i din bostad med våra egna chaufförer.

Och våra dedikerade köksexperter står naturligtvis redo att hjälpa dig, hela vägen. Og vores dedikerede køkkeneksperter står naturligvis klar til at hjælpe dig hele vejen. Besøk din lokale HTH -butikk. Vi hjelper deg gjerne med å regne ut prisen på akkurat ditt kjøkken når du besøker din lokale HTH -butikk. Her kan du også se og ta på det nye kjøkkenet ditt i vårt inspirerende kjøkkenunivers.


Vi har HTH -butikker over hele landet, og du trenger ikke å kjøre så langt for å finne din nærmeste. Se möjligheterna med HTH Gör det själv-sortimentet. Modellen har utformats för dig som älskar den goda stämningen i det mysiga badrummet i lantlig och romantisk stil.


Liste på alt hth uttrekkskap hvit kvadrat bilder Fra Gadyet. HTH Hvit kvadrat m sort benkeplate. Revet vegg og åpnet opp mot stuen. Usikker på hvilke vegger vi skal velge til det. Veggen som binder stue og kjøkken sammen burde kanskje ha samme farge eller?


Kvadrat har et fint og stilrent ramme-look. Rasmussen anbefales på det sterkeste. Vi opplevde høy profesjonalitet hele veien fra bestiling til montering av vårt nye kjøkken.


HTH Drammen er punktlige, imøtekommende og korrigerte de få manglende umiddelbart.

Vi følte oss ivaretatt og det var deilig å vite at de hadde full kontroll på vår bestilling. HTH selger flatpakkeløsninger på av sine mest populære kjøkken. Med utgangspunkt i det avbildede høyglanskjøkkenet Dekor Hvit Høyglans fra HTH , med en annonsert pris på 20. HTH forsøger konstant at udfordre måden, vi tænker design på.


Det kommer til udtryk i vores alsidige design, som kan bruges i flere rum. Det moderne liv foregår nemlig ikke kun i køkkenet, det kræver også velvære på badeværelset og funktionalitet i bryggerset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg