fredag 15. mai 2015

Drygolin oljedekkbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot.


Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen.

Oljedekkbeis med ekstra god beskyttelse og holdbarhet. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. Tilsatt sopphindrende midler. Værbestandig oljedekkbeis for utvendig treverk.


Gjør at treverket får en avdempet trestruktur. Vi selger kun hvit maling på nett. Les tester og omtaler før du kjøper.

Meget værbestandig beskyttelse. Sammenlign pris med oss. Farge og glans holder lenge og gir deg lenger vedlikeholdsintervaller. Pigment kjønrøk 100gr 14- per stk Kjøp.


En ny moderne oljedekkbeis. Moderne vannavvisende teknologi. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende. Holder farge og glans lengre og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger.


Drygolin dør og vindu Hvit liter. DRYGOLIN EXTREM OLJEDEKKBEIS er en ekstremt værbestandig oljedekkbeis av høy kvalitet for utvendig treverk. Den er spesielt egnet for værutsatte steder med stor vannbelastning. Jeg har ny bordkledning og velger oljedekkbeis fordi den trekker inn i treveket og samtidig gir glatt finish. Har du bordkledning som er mettet med maling, og vil ha ny farge eller dekke skikkelig, da velger du oljemaling.


Påfører først jotun visir olje grunning (piggmentert for å se hva som er grunnet). En oljedekkbeis gir nesten samme film som en dekkende maling, men du vil ane treets struktur gjennom overflaten.

Holdbarheten er lenger enn ved bruk av beis, men må overmales hyppigere enn ved bruk av høykvalitets malinger. Butinox Futura Dekkbeis har meget god værbestandighet og holdbarhet, i tillegg til langvarig farge- og glansstabilitet. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Jeg vil fraråde å bruke tradisjonell white spirit-tynnet oljedekkbeis hvis du ikke er absolutt nødt.


Gammeldags oljebasert maling eller dekkbeis falmer fortere i glansen og blir blass i fargen, mens moderne vannbaserte malinger og dekkbeiser holder seg fine over tid. DRYGOLIN Pluss er en meget værbestandig oljedekkbeis med ekstra beskyttelse mot svertesopp og alger, og ekstra god farge- og glansholdbarhet. Jotun Odel 1Låverød Låvemaling oljedekkbeis liter.


Det var da Jarle malte det andre strøket med oljedekkbeis på huset sitt at han oppdaget problemet. Så fikk jeg et merkelig resultat som du ser. Det er akkurat som det blir hull i malingen, forklarer Jarle.


Søk etter drygolin oljedekkbeis på Kelkoo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg