torsdag 21. mai 2015

Våtromsmaling jotun

Det gir deg muligheten til å skifte. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Dette kan brukes både i taket og på veggen, og også i dusjsonen hvis man benytter det på riktig måte.


Vakker, silkematt og fuktbestandig maling til bad og våtrom.

Piff opp badet med en ny farge og noen fine interiørartikler. Få inspirasjon: vakre malte bad! Trendy baderom – til enhver tid! Baderomstrenden er i ferd med å snu. Hei 1) Trenger jeg noe mer enn våtromsmaling for gipstak på bad?


Ser at det står i kombinasjon med våtromsvev og våtromsgrunning. Håpet å klare meg med bare en par strøk våtromsmaling.

Våtromsmalingen beskytter mot mugg og sopp. Er det hvit farge på denne? Fyll skjøten med sparkelmasse før papirremsen ( Jotun papirremse) presses ned i den våte sparkelmassen. Dette gjøres med en bredsparkel og den overflødige sparkelen fjernes.


La det tørke, og slip om nødvendig. Deretter sparkles skjøtene ganger til, la tørke mellom hver gang. Fuktbestandig våtromsmaling fra Jotun i serien Lady Aqua med silkematt finish, som er beregnet til innendørs bruk i våtrom og våtsoner i bad og vaskerom. Med denne malingen får du alltid et godt resultat, med flotte silkematte våtromsvegger som du kan skifte farge på uten å legge inn en spesielt stor innsats. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem.


Fjern all løs puss ved hjelp av børste og skrape.

Bruk våtromssparkel på ujevnheter og i skjøten der gulvbelegget slutter på veggen. Deretter påføres våtromsgrunning som også fungerer som lim, og over dette fester du våtromstapetet. Dette skal også grunnes med våtromsgrunningen, før du avslutter med våtromsmaling.


Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. Malingen kan brekkes i mange farger. Det åpner for bruk der vann har direkte kontakt med veggen. Løsningen anbefales til alle typer vegger: puss, betong, gipsplater.


Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Jotun og Nordsjø har egne våtromsystemer for maling, dette jeg brukte. Til systemet hører egen våtromsmaling , mulig at den for Jotun har Lady i navnet, men det skal fremmgå at det er våtromsmaling. Med våtromsmaling får du helt vanntette og slitesterke flater i vannutsatte rom.


Lady Aqua, fuktbestandig maling til bad og våtrom, gir vakre, silkematte vegger. De fleste malingsprodusenter har egne våtromssytemer utviklet for å møte krav til vanntetthet og miljø i våtrom. KUN mineralske sugende underlag.


Egner seg ikke for gips.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg