tirsdag 5. mai 2015

Magnor boblen vase

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.

Magnor glassverk historisk i Norge. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Vasen er klassisk og elegant alene, men også vakker i gruppe.


The vase is suitable for flowers you have picked from the meadow on your own as well as ready-made bouquets you recieve as a gift. BOBLEN MINI is the little mood creator that makes the perfect party table! Give each guest their own flowers in this small vase or put together several in a group. Snur du denne kan du også bruke den som en vase.


Dette er farger man lett forelsker seg i, og bare må ha for å oppdaterer interiøret på en enkel måte.

Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Boblen vase klar 1mm. Den brede kragen på vasen åpner for mange måter å dekorere blomster, både selvplukkede og de man får til jul.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Telykten kan også vendes til en matt rund vase. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Les tester og omtaler før du kjøper.


De samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag og ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Kjøp Vaser finn schjøll på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Vaser finn schjøll i kategorien Vaser fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på. Skyline Lux Vase 30cm. Nå lanseres vasen for første gang i sandblåst versjon som passer fint til alle årstider. For oss som lever i klar frisk luft i nor er frost en del av vår varme. Finnes også som vase.


Den er kun brukt noen få ganger og fre. Fantastiske produkter som er munnblåst, etter gamle håndverkstradisjoner. Hvert enkelt produkt er unikt.

Vi følger trender,men holder allikevel på tradisjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg