tirsdag 5. mai 2015

Elektriske stearinlys

Alt til cafe, hotell og restaurant. Kvalitet, god pris og rask levering! Hva skjuler seg bak trenden? Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Du kan finne elektriske stearinlys som ligner riktige lys i mere eller mindre gra og prisforskjellen er stor.


Vi har flotte lyslenker, koselige lys til julen og mange ulike elektriske stearinlys.

Det er derfor LED stearinlys er fantastisk i hjem med barn og dyr, eller til deg som har astma eller allergi. LED-lys er meget troverdige kopier av levende lys. Våre LED stearinlys gir hygge og skal kun ses på som ren hyggelys.


Du får masse glede - vi hører ofte fra kunder som har kjøpt LED stearinlys , at de er super fornøyde med de lys vi leverer. Vi elsker lys, og lys av god kvalitet. Merk at det er stor forskjell på fargetemperaturen på lysene. Spesielt godt vises dette når belysningen eller i rommet er dempet. Noen av lysene har et.


Du kan skape en koselig atmosfære hjemme når som helst, også på hverdager.

Lag god stemning med stearinlys inne om vinteren i mørketiden og lag god atmosfære ute om sommeren med utelykter og lanterner. Med vårt brede sortiment av lys med og uten duft, finner du alt du trenger for å dempe det elektriske lyset og skru opp stemningen. Vi har lekre lykter i treverk og metall i forskjellige størrelser og former. Viser til (av produkter) HENNIES HUS. Hvis du leder efter LED stearinlys , så er du havnet det rette sted.


Her på siden finder du hele Sirius udvalg af LED stearinlys. Alle Sirius lysene er lavet i ægte stearin, og har et smukt vintage look. De kan placeres overalt i hjemmet, dog ikke i direkte sollys, da stearinlysene kan smelte.


Twinkling stearinlys unnlater aldri å legge til et måltid. Spesielt når de utfyller fargene på maten, interiørdesign eller sesong. Det finnes to hovedtyper av elektriske lys. Faktiske elektriske lys eller lysestaker er forente Laboratories (UL) testet, plugge inn i en stikkontakt, og ligner et stearinlys med pære representerer flammen.


Stearinlys som skaper god stemning! Den andre typen er faktisk ikke lys, men heller elektriske varmere som huset ekte vokslys. Svanemerkede stearinlys.


Et stearinlys må eksempelvis består av minst fornybar råvare og avgi en svært begrenset mengde sotpartikler. Den innbydende, nostalgisk gløden av stearinlys i vinduet kan dupliseres trygt og enkelt med jule elektrisk vindus stearinlys. To vakre og dekorative lys med flammeeffekt som på et vanlig lys.

Styres enkelt med fjernkontroll og drives med tre AAA-batterier hver (ikke inkl.). Testen vår avslører imidlertid at det jevnt over er størst avvik mellom lovet og faktisk brennti med lysene i 1prosent stearin. Det er super vigtigt, at du vælger gode batterier til elektriske bloklys for, at få mest mulig ud af dine lys samt at få bloklysene til at holde længst muligt. Bloklys med bevægelig flamme.


Der er mange som bruger store elektriske bloklys til lanterner udendørs og det kan de sagtens. Telys og kubbelys med LED. Elektriske stearinlys med LED. Oppladbare telys og kronelys med fjernkontroll.


Med oppladbare lys er det ingen risiko for brann hvis de skulle bli glemt. Lysene passer alle lysestaker og skinner i en litt blafrende, oransje tone. Selv om man må etterkomme lysrestriksjoner på grunn av brannvernforskrifter,. Det kan komme som en overraskelse at disse populære enhetene har en ganske enkel design.


Strømforsyning Strømforsyningen for de fleste elektriske stearinlys er en plug-in.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg