torsdag 21. mai 2015

Heller 40x40

Hos MAXBO finner du et stort utvalg av belegningsstein og heller til oppkjørsel og hage. Kjøp på nett eller i butikk. Betongheller kommer i hovedsak med målene 30x3 40xog 50x50. Vanligste tykkelse er 5cm.


Disse er anbefalt brukt til områder uten biltrafikk, gårdsrom, terrasser, hager, parker med mer.

Norges ledende nettbutikk for salg av steinprodukter til ditt utemiljø. Vi selger i hele Sør-Norge som Oslo, Trondheim. Hellene gir et stilrent uttrykk. En av fordelene med disse hellene er at det går raskt å legge dem fordi de har en stor overflate. Med relativ enkel egeninnsats har du mulighet til å øke verdien av eiendommen.


I vår nettbutikk, har vi i vårt utvalg for salg av steinprodukter til ditt utemiljø granitt heller. MAXBO har utvalget, så du finner det som passer for deg og ditt hus.

Frakt fra produsent kommer i tillegg. Kontakt kundeservice eller besøk ett av våre varehus for tilbud til ditt prosjekt. Vi i byggmakker har et bredt utvalg av belegningsstein og støttemur som kan brukes på flere områder. Asak hageheller er heller i betong.


Dette gjør at du slipper stygge merker og flekker i betongen som kommer av smuss og skitt. Det er viktig at impregneringen opprettholdes, så det anbefales at man impregnerer hellene jevnlig. For utemiljøer med rene linjer.


Velegnet til gangstier, terrasser, foran inngangspartier,. Nye typer heller med Lava- Granitt og Sand mønster, gir et eksklusivt og moderne preg. Samtidig kan vi tilby Wetherdale heller med utseende som lar tankene gå langt tilbake i tid og fremmer en hages natrurlige følelse av ro. Naturlig slitt etter.


Et individuelt uttrykk får du også ved å mixe ulike typer heller og ulike farger. Ingen heller er like, og kombinasjonsmulighetene er uendelige. Med skifer og granitt heller kan du sette ditt helt unike preg på hagen, terrassen eller innkjørselen.


Perfekte til bruk på terrassen, ved inngangspartiet i trapper eller i vinterhagen.

Glatt og fin overflate. Premium serien er i tillegg UV bestandig. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Skifer heller fra Oppdal Sten leveres med hugget kant som gjør at du kan bruke den til for eksempel et ekte skiferbord.


Kombinasjonsmulighetene av ulike størrelser og ulike typer heller er nærmest uendelige. Formatene som finnes: 40x, 40x2 60xog 60x60. Ulike formater gir mulighet for spennende mønster.


For mønsterberegning klikk deg videre inn i hagehellen. Fiberduk 1×m FRA KR 39- PR rull 0. Glad i litt større flater? Dessuten er de enkle å legge.


Velg blant Multiblokks kvadratiske og rektangulære heller. HVORDAN LEGGER DU BETONGSTEIN OG HELLER ? Både stein og heller er enkle å legge, hvis bunnen er laget riktig. Bunnen har avgjørende innflytelse på om steinene og hellene holder seg rette og pene.


Bunnen skal være fast (vibrert) og plan, før du fordeler det siste laget av leggegrus. Dette er tungt å håndtere når du skal stå på kne en hel dag og legge heller. Med store heller er det også svært viktig at underlaget er helt rett, slik at hellene ikke vipper.


Det skal ikke mer til enn en liten stein, så blir det ujevnt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg