onsdag 13. mai 2015

Bålfat støpejern

Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk, les mer! Peiser, ovner og ildsted. Sjekk ut Bålfat Støpejern. Lekkert bålfat i støpejern.


Bålfat støpejern

Dette bålfatet i støpejern er tungt og solid og ypperlig for å oppleve levende flammer på en trygg måte ved terrassen og i hagen. Vi bruker det som grillsted - med grillpinner, men man kan selvfølgelig også legge på en rund grillrist og bruke bålfatet som vanlig grill. På Krukkegården finner du også et stort utvalg av utepeiser og bålfat. Dette er spennende, robuste og flotte elementer som kan være med på å gi hagen et.


Solid og moderne bålfat fra Garden Life, som vil være et flott innslag i enhver hage. Akkurat som i gamle dager. Enkel og rask kløyving av ved som passer alle aldre. Med denne vedkløyveren i støpejern er det ikke behov for skarp øks eller farlig verktøy.


Aduro Fire Ball bålfat i støpejern. Frosk i malt støpejern. Ligger avslappet med hendene bak hodet. Store og små urner i tradisjonelle fasonger som støpes i jern. Disse har som alle våre andre krukker, også laaang levetid og selvfølgelig frostsikre.


Et bålfat er et praktisk mobilt ildsted som kan benyttes like godt til matlaging som varmekilde til kos og hygge. Våre bålfat i støpejern er robuste og velikeholdsfrie. Nyt bålfatet like godt hjemme i hagen som på hytta. Opplev levende flammer på en trygg måte. Bålfat i klassisk svartfarget støpejern fra danske Bruka.


Bålfat støpejern

Dette er et populært bålfat du kan få godt brukt av på hytta eller i hagen hjemme. Perfekt til å slenge opp i noen vedstubber. Stek pølser eller marshmallows enkelt over den. Denne kan du ta med til din favorittstran på hytta, over til naboen eller et utsiktspunkt du liker godt. Her kan du grille, bli varm, komme i stemning eller koke.


Bli den første som omtaler dette produktet. Morsø Bålfat Ignis støpejern. Bålfat fra Thekla, dekorert med skiferfliser og kobberdetaljer. Kan være en hyggelig måte å hilse sine gjester velkommen på.


Det er hyggelig å samles rundt et. Mer diskrete løsninger, som åpne bålfat i støpejern , er populære alternativer til den mer tradisjonelle murpeisen. Dessuten ønsker flere menn å lage mat ute, og mange som har hatt gamle utepeiser, bytter dem ut med pizzaovner, forteller Dengin.


Object moved to here. Jeanettes hage TILPASSET DRIVHUS. Noen ganger ønsker våre kunder seg spesialtilpassede løsninger på drivhus. Det kan for eksempel gjelde størrelse på huset.


Bålfat støpejern

Dypt bålfat som er satt opp på skrå slik at delen som kommer øverst skjermer for vind og trekk, og det får også en helt annen varmestråling enn fra ett horisontalt båtfat som stråler mer varme oppover, mens dette stråler utover mot de som sitter rundt. Rist i bunnen som sørger for god ventilasjon. En meget solid utført bålpanne med et elegant spir og vakker dekor i toppen.


Det har ikke stativ, men står på små bein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg