onsdag 20. mai 2015

Ikea buss slependen tider

Vi er et lite turbusselskap, med lang erfaring. Liten administrasjon = god pris. Vi holder åpent mandag–fredag 10–og lørdag 9–21.


Sjekk ut våre gode tilbud eller ta en matbit i restauranten vår. Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Billingstadveien.

Pass på at du tar riktig buss , jeg mener Furusetbussen går fra samme sted. Det er sikkert det samme på Slependen. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss Buss - 2Jernbane Jernbane - L1. Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider.


Sett store og små i sving med store og små oppgaver i julestria, så får dere både kvalitetstid sammen og kryssa ting av lista. Flere resultater fra forum. Finn rutetider og avganger for T-bane, trikk, buss , båt og tog i Oslo og Akershus. Se linjer og stoppesteder, og hvordan du enklest kommer deg fra A til B.

Men keg vet verken hvor. Ikea , slependen eller furuset ? Bussen opp til ikea på Furuset (Oslo) – hvor ble det av. Logg deg inn eller opprett en konto for å se. IKEA Furuset – VisitOslo. Med bussen som går fra.


Hvor går den fra og til hvilke tider ? Jeg tar buss hver dag Oslo-Slemmestad og har behov for å gå over på Asker-bussen ved Nesbru. Les også: Hva skjer med det nye busstoppet i Lensmannslia? Men så føles det likevel sånn.


NSB har endret navn til Vy.

Her kjøper du billetter til Vys avganger i hele Norge. Du finner også informasjon om blant annet trafikk, rutetider, bagasjeregler. Prøv Entur og finn din reise med buss , tog, båt, trikk, t-bane og fly.


Entur samler hele Norges kollektivtilbud på ett sted slik at du enkelt finner frem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg