fredag 15. mai 2015

Magnor servise

Servise serier for Restauranter. Finn din favoritt hos oss! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Enkel og billig handel på Cellbes.

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Magnor glassverk historisk i Norge. Hallvards Bryggeri og Sentralen Restaurant. Brygg egner seg for deg som ønsker å bevege deg videre i en spennende verden av god øl og akevitt.


Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag.


Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner.

Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! ALBA er blitt godt kjent gjennom programmer som Hver gang vi møtes på TV2. Glassene er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt og klassisk vinservise, et funksjonelt servise som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles riktig selv til de aller største anledningene.


Halvor Bakke kan dette med interiør, og gir stadig ny inspirasjon til de norske hjem. Stjerneriflet jul fra Royal Copenhagen. Hammershøi fra Kähler. Legio Nova fra Eva Trio. Origo Orange fra iittala.


Olo fra Modern House. Info om Utsolgt i nettbutikk Til toppen. Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre.


Noir kommer som flattallerken dyp tallerken, asjett og krus. Delene passer til både lunsj og middag, samt fancy retter som krever litt ekstra. Porselenet er laget i. I tillegg til kjærlighet og velvære, ville Simen Staalnacke lage et vakkert servise som synes godt på bordet, skaper følelsen av fest og samtidig er stilig og lekent.

Med origamimønsteret satt sammen på ulike måter, leker han med vakre dekorer og sofistikerte blånyanser, spesielt utvalgt for å øke matopplevelser og se bra ut på bordet. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter servise eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Kjøp på nett og få rask. For de ulike tallerkenene kan man velge mellom ulike Disney-motiver fra jule-programmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg