torsdag 7. mai 2015

Bambus skål

Bambus skål

Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Frisk opp med vakker bambus. Når den klippes og formes skaper bambus visuelt interessante mønstre og former – ideelt til vakre vaser, fat og blomsterpotter til hjemmet ditt.


N7Båtformet skål - stk. Tallerken laget av Palmeblad. Brukes til varme og kalde retter. Stick i bambus 120mm. Praktisk, holdbart og miljøvennlig bestikk og asjetter.


Du finner stort utvalg av melamin og bambusprodukter i våre butikker eller på ting. På grunn av sin styrke og fleksibilitet, har planten blant annet vært populær å bruke i bygging av hus, broer og byggstillaser. Jeg har selv et par skåle stående i lejligheden, og anvender dem som frugtskåle eller serveringsfade når der er gæster på besøg.


Bambus skål

De dybe skåle har også nemt plads til en lækker salat, og retten ser meget indbydende ud når den er serveret i en skål af bambus. I dag ser man bambusskåle blive anvendt til mange forskellige ting. Skålen fungerer perfekt til servering av frokost eller drikkevarer, og den passer perfekt inn i det moderne - så vel som det klassiske hjemmet. Med fint dyretrykk i Animal-serien fra Smallstuff. Skålen tåler hard bruk og er perfekt for barnet som skal lære å spise.


En lekker skål fra sommerkolleksjonen til Orla Kiely. Denne er laget av bestandig bambus (det er hurtigvoksende) Suveren til bruk ute, enten det er i hagen eller i båten. Passer til supper eller desserter - eller en liten salat.


Bambus skål

Du finner fine gaver til deg selv og andre i våre butikker og på nett. Vi har gratis frakt over. Er biologisk nedbrytbart og kan komposteres. Smekker fra BabyLivia, Konges Sløj samt mange spisesett i bambus fra blant annet Liewood.


Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Skål BORIS Ø15xH6cm bambus ass. Bambus stick Saigon 105x6x2mm. Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon Omtaler.


Bambus skål

Becos prisvinnende skål er lagd av bambus og risskall. Skålene er giftfrie og tåler oppvaskmaskin. Small liter med diameter cm. Medium liter med diameter cm.


De fleste artene av bambus er treaktige, og enkelte kan også bli høye som trær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg