fredag 15. mai 2015

Clean duftlys

Clean Rain Diffuser 3kr. Hvert rom bør ha sin unike, gode lukt. En forfriskende duft av sprudlende rent vann med en tanke blomsterduft blandet inn. Her finner du vårt utvalg av fantastiske, lekre duftlys med dekorativt design som er perfekt til hjemmet.


CLEAN duftene er inspirert av dagligdagse, kjente dufter i hjemmet. Varme håndklær som tas av håndklevarmeren, damp som fyller baderommet etter en avslappende dusj, mykt regn som drypper mot et vindu.

Duften av fristende godbiter, søt lønnesirup, krydder og vanilje, tilbyr en varm velkomst etter en dag med vinteraktiviteter. Hos Black Design finner ut duftlys med mange herlige dufter, duftlys i krukker, sylinderlys, kulelys og telys med duft. Hvilken lukt liker du? Hun hadde ingen erfaring med parfymebransjen, men hun hadde en unik idé om parfymer som luktet som ren såpe med en følelse av nydusjet. VOLUSPA duftlys er et statement, både med tanke på eksklusivt design og eksepsjonell lukt.


Når lyset har brent ut kan du bruke den vakre beholderen som smykkeskrin og glassene som vase til blomster. Finn dine favoritt duftlys fra Voluspa hos oss! Bestselgeren Crisp Champagne Votive Candle er fra Voluspa duftlys ’ signaturkolleksjon.

PRE BLACK FRIDAY: Rabatt på HELE sortimentet! Nyhetsbrev til Forhandlere. Vil du ha inspirasjon, nyheter og fordeler fra Black Design? Jeg forstår godt at mange ikke vil legge mye penger i duftlys.


Men de har gjerne veldig lang brenneti så man har dem utrolig lenge. I tillegg synes jeg dyrere lys gjerne er mer behagelige - dufter nydelig uten at det blir overveldende. Prøvde et duftlys fra IKEA en gang, og det ble jo nesten umulig å oppholde seg i rommet.


Ren og frisk, fanger Warm Cotton følelsen av et lunt, varmt håndkle nylig trukket ut av tørketrommelen. CLEAN Warm Cotton pakker deg inn i noter av sitrus, syrin og sjasmin og avslutter med en diskré, men herlig miks av amber og musk. Går du dog stadigvæk med en fornemmelse af, at duftlys ikke er for dig, udfordrer vi dig til at kigge i vores udvalg af duftlys med opfriskende effekt. For selvom duftlys kan anvendes til at sprede hygge og skabe sanseindtryk, kan de også anvendes til blot at opfriske hjemmet.


CLEAN er inspireret af et helt simpelt stykke sæbe. Vi har parfume, eau de toilette m. Drømmen bag CLEAN var tanken om en duft der var frisk og ren, og som havde samme skønne duft og aroma, som når du lige er trådt ud af badet - frisk og ren. Lette, rene og friske dufter.


Gir følelsen av å være ren og nydusjet. Ett av Nordens bredeste skjønnhetssortiment - 30.

Shop duftlys hos Wakakuu. Stort utvalg av designer merker. Motebransjens mest eksklusive merker. Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste. PS: Krukken er hvit, ikke gr.


Mens laminat gulv er solid og lett å vedlikeholde, er det best for tilstanden til laminatgulv å vaske gulvet med så lite fuktighet som mulig. Duftlys i en flott keramikkrukke fra Affari. Forkæl dig selv og alle dine sanser.


Smid en brik i toppen af din aromalampe. Sæt et fyrfadslys under, lad voksen smelte og velværen brede sig i heeeele den gamle krop. Forestill deg nyvaskede laken som henger for tørk under en blå himmel. Fyll ditt hjem med varmen av kjente, innbydende dufter.


CLEAN lys er laget av en soyablanding som brenner i opptil timer. Kommer i et stilig glass som kan brukes som telysholder når lyset er brent opp. Perfekt når du ønsker deg litt luksus i hverdagen.


Er også fint å gi bort som gave! Kompletter gjerne med romduft og håndsåpe i samme serie. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Duften er det ypperste indenfor sæbe-dufte, og blev hurtigt min bestseller, da jeg lancerede den i duftvoks-varianten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg