mandag 11. mai 2015

Magis stol

Magis stol

Bekreftelsen kommer med en gang. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Hvilke stoler liker du best?


Magis stol

La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Kjøp stilige designede Stoler. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! User navigation on our Website. Stolen er regulerbar i høyden og fås i mange farger. Snurrestolen er montert på en 5-stjernet fot i forkrommet stål med hjul.


Stolen fås også med fast fot og et matchende bord til. For større innkjøp, ta kontakt med en av våre selgere for en totalpris. Avtal henting hos MøbelMeglerne AS, Nye Vakåsvei 20.


Stolen kan fås på balk, på sokkel og som barstol. Leveres i to utgaver på ben i aluminium- med farget sete og blanke ben, eller sort sete og sorte ben. Begge versjonene er flammeresistente.


Magis stol

Stol med sete i støpt aluminium - titanbehandlet og polyesterlakkert. Fot i klarlakkert betong. Skrivebord og stol i ett!


Dette er et hendig kombinasjonsmøbel med en søt og barnevennlig dyredesign. Tilgjengelig i flere farger, og laget av plast som er lett å. En morsom innredningsdetalj til barnerommet. Stolen inngår i en serie med stol , benk og bord. Delene kjøpes separat.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra nettbutikker og fysiske butikker. Denna designade stol finns i antingen halvklädd med två olika tyg partier eller helklädd för att du ska kunna välja vilken som passar dig bäst. Den designade stolen finns i svart, grön eller vit. Finn laveste nettpris her. Alle priser er pr stk eks mva — NB!


Kjøper oppfordres til å sette seg inn i våre salgsvilkår som omfatter begrenset angrerett på bruktkjøp. Varen kan hentes hos MøbelMeglerne AS. Magis Spun Stol Grå Antrasitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg