torsdag 14. mai 2015

Skytehansker

Skytehansker

Hos oss inner du alt du trenger for skytingen og mye mer. Uansett om du bare liker å skyte, har våpen som hobby, er børsemaker og reparerer våpen daglig eller bare eier et våpen er dette siden for deg! Meget slitesterk og behagelig å ha på. Beskytter hånden bedre enn de fleste hansker.


Skytehansker

AF Tab kr 1Les mer. AAE Adjustable Finger Spacer. Buck Trail skytehanske Blend Out of Stock kr 1Les mer. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Ved spørsmål til Brovold Shooting AS vennligst benytt følgende telefon eller epostadresse på linken nedenfor. Bestill batterioppvarmede varmehansker. Hele timers behagelig varme!


Skytehansker

El-hansker med varmekabel langs hver finger – aldri mer kald med varmevanter! Læs mere om Shooting Glove, skytehansker. Hos Milrab finner du alt fra herre-hansker i skinn til forskjellige arbeidshansker og treningshansker i høy kvalitet. Hos XXL har vi hansker og vanter til jakt og fiske fra Sealskinz, Mechanix, Chevalier og andre kjente merker. Praktiske og funksjonelle hansker til lave priser.


Swedteam Green Skytehanske. Varm hanske med smarte detaljer. Beretta Skytehansker lær sort. Regulering for håndledd med borrelås. Legg til dine favoritter. Tynne skytehansker i skinn.


Skytehansker

God passform, føles ikke klam Elastisk mansjett med stramming. Vi som jobber med varmevest. Kundene våre skal være helt trygge på. Hvis ønskelig kan jeg scanne den og maile mønsteret på en pdf til den som vil slippe å klippe masse for å finne et mønster. Ellers er jeg også interessert i et skytehanske mønster hvis noen har.


Ellers har vi bare positive ting å si om hanskene: De gir veldig god førlighet og fungerer like godt til skigåing, løping, som skytehansker , til fotografering, operering av primus og oppsett av telt. De er ikke vanntette, men tåler en del fukt, tørker raskt og puster veldig godt. Slitesterke skytehansker med skinn i håndflatene, som gir godt grep.


Härkila Pro Shooter - Hansker. Sjekk ut vårt store utvalg av merkevarer til gode priser! Mykt og behagelig mesh og microfiber materiale. Roeckl skytehansker finnes i str 5-11. Dette er en vanvittig god og stabil hanske, med god passform og et godt grep.


Vis du først har begynnt med skytehansker så. Vi har et stort utvalg av hansker og votter til de aller fleste aktiviteter. Kicks Smoke Competition. Sporting, Skeet og trap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg