fredag 22. mai 2015

Hjemmebesøk

Forebyggende hjemmebesøk er et tilbud om råd og veiledning til eldre som ikke har tjenester, eller som har begrensede tjenester fra kommunen. Gjennomføre forebyggende hjemmebesøk i kommunen Veiledningsmateriellet bygger på erfaringene fra det treårige utviklingsprogrammet for forebyggende hjemmebesøk til eldre. Gruppemøte: For å stimulere til deltakelse kan det gis mulighet til å ta med ektefelle, annen familie eller en venn på møtet. De som ikke har meldt seg på kan ev. Bestill en lege hjem og få hjelp med alt fra behandling til resepter og sykemelding.


Få legen på hjemmebesøk nå!

Derfor er våre forsikringer skreddersydd til hver enkelt kunde. For å kunne tilby deg en skreddersydd forsikring, må vi vite hva du eier og hva som er viktig for deg. Ved å besøke deg hjemme får vi en god oversikt over hva slags forsikringer akkurat du trenger. For best tilpasset forsikring anbefaler vi hjemmebesøk. Likevel er det bare et fåtall som får offentlige tilbud om forebyggende hjemmebesøk , og innholdet i tjenesten er høyst tilfeldig.


Alt fra behandling, resepter og attest på fravær. Unngå kø og ventetid. Vi tilbyr hjemmebesøk , videosamtale med lege eller besøk klinikken vår i Nydalen.

Ved behov skal tolk benyttes under hjemmebesøk. Hvis foreldrene ikke ønsker hjemmebesøk skal det dokumenteres i barnets journal. Tidspunkt for hjemmebesøket bør avtales med foreldrene, og det bør informeres om helsestasjonens tilbud i forkant av besøket. Det er ønskelig at begge foreldrene er til stede ved hjemmebesøket.


Jordmor og helsesøster har forskjellig kompetanse, og hjemmebesøk av begge kan være hensiktsmessig i et helsefremmende perspektiv. Hvis du har behov for oppfølging før avtalt tid for hjemmebesøk , ta direkte kontakt med helsestasjonen i din kommune eller til sykehuset hvor du fødte. Du som har fått barn, bør få et hjemmebesøk av jordmor i løpet av de tre første døgnene etter hjemreise.


Fastlegen skal også gi tilbud om hjemmebesøk til listeinnbyggere som er i stand til å møte til konsultasjon, når dette anses nødvendig for å sikre forsvarlig helsehjelp. En vurdering av faglig forsvarlighet må skje ut fra fastlegens kjennskap til listeinnbyggeren. Vi eier ulike ting og har ulike behov.


Noen ting betyr mye for oss, andre ting betyr mindre. Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Prisen gjelder 1-rom med times hjemmebesøk. Kjøretillegg kan tilkomme.


Der finner du også brosjyrer med mer informasjon om hjemmebesøk. Spør hos din lokale Fargerike-butikk eller finn din nærmeste butikk her. Hjemmebesøk kan du avtale i alle Fargerike-butikker.


Velkommen til ditt nye hjem!

Formålet med forebyggende hjemmebesøk er å hente frem den enkeltes ressurser, bidra til å tilrettelegge omgivelsene, og å styrke den enkeltes muligheter til å holde seg frisk og aktiv lengst mulig. Innen hjemmets trygge rammer har legen og pasienten svært gode forutsetninger for legekonsultasjon. Som pasient kan du slippe venterom og reisevei, men allikevel få en fullverdig medisinsk vurdering med fysiske undersøkelser og blodprøver på stedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg