onsdag 20. mai 2015

Greige lady

En perfekt balanse mellom sorthet og diskret kulørthet. Interiør og Fargedesigner i Jotun, Nina Klæboe, får daglig spørsmål om greige farger og hvilke kombinasjoner som fungerer med denne “nye” fargen. En varm grå farge ( greige ) med røde undertoner, det gir fargen en lun varme.


Hver og én skaper en unik atmosfære, og er avstemt med åtte tidløse nyanser, som sammen gir deg et vakkert og personlig interiør. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! En lys og behagelig beigetone som er noe dempet i uttrykket.

Oppleves som mindre rødaktig. Vår bestselgende greige farge ser du her i kombinasjon med naturlige og frodige grønnfarger. En lys gråbeige ( greige ) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Undgå Bomull og Egghvit i kombinationen med Kalk. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Ikke beige, ikke grå, men noe midt i mellom. Sommersne vil helst stå inntil rene hvite toner som. Altså de såkalte gråbeige tonene…muldvarp-tonene…de varme gråtonene….


Kjært barn – mange navn.

Kombinerer du den gylne hvitfargen med en greige gråfarge vil den virke rosa på grunn av rødtonen i gråfargen. Du bør unngå Bomull og Egghvit i kombinasjon med Kalk. Lady Kalk er også tøff med mørkere farge på lister og detaljer, feks. LADY Balance fargene.


Utforsk denne tavlen til fargerikehvam på Pinterest: GREIGE. Se flere ideer om Farger, Lady og Hjem. Christian Louboutin Greige Lady Peep Toe Platform Size Authentic Sale. Fraktalternativer: Standardfrakt med posten - 2NOK. Levering på døren av BRING.


Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Du er i ferd med å poste i en gammel trå siste innlegg ble postet den 10. Vil gjerne ha en lys greige farge i kalkmaling. Gulvet er eik parkett, noe gulnet.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Jotun Lady. Greige er rett og slett det beste fra to verdener: du får de sofistikerte og elegante egenskapene til grått, uten at det blir depressivt, og du får varmen og atmosfæren som særpreger beige, uten at det blir kjedelig. Greige passer til det meste, og kan kombineres med både pastellfarger og dempede jordfarger.


Den har ingen hint av farger, kun hvitt og sort. Harmonerer fint med de populære greige fargene, samt kjøligere, nøytrale grå- og blåtoner.

Varm, svakt gråaktig hvit, med et ørlite hint av rødt. Står fint til farger med røde og varme undertoner, som dempede gråbeige og varme gråtoner. Unik matt eksklusiv finish til tre og panel.


Suveren utflyt gir en jevn og vakker overflate. Ekstremt slitesterk slik at det holder seg vakkert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg